Lányok, szerintetek gáz, ha egy pasi jobban képben van harisnyák terén, mint a legtöbb nő, és emellett van egy 3-400db-os gyűjteménye, amit a párjának szeretne adni apránként?
Tudom, nem szokványos dolog, de kíváncsi lennék, h női szemmel mit gondoltok erről? Abszolút gáz, vagy azért van akit érdekelhet esetleg?
(Légyszi a kérdésre koncetráljatok, ne engem minősítsetek, tisztában vagyok vele, h elég bizar a dolog, de nem tudok ellene mit tenni, csak próbálom keresni a lehetőséget, h mit lehetne ezzel a defektemmel kezdeni...)
Hát engem biztos halálra ijesztene, ha a páromnak ilyen "szenvedélye" lenne! Elgondolkodnék azon, hogyan tudok a leggyorsabban elmenekülni tőle, úgy hogy nem bántom meg, vagy haragítom magamra, nehogy kiderüljön, hogy a fura szokása mögött egy pszichopata rejtőzik!
Bocsi, de ez tényleg rémisztő :(
Ha megtudnám, azonnal szakítanék. Ijesztő és beteges....egy normális férfinak nincsenek ilyen bizarr szokásai. Ez undorítana annyira, hogy azonnal kiábránduljak a legnagyobb szerelemből is.
Dobd be a gyűjteményt egy ruhás konténerbe és javaslom kezdj normális életet!
Azért nem mindegy bakker, mit gyűjtesz....bélyeget vagy női ruhadarabokat. Ennyi erővel levágott játékbabafejeket is gyűjthetnél, az se lenne normális. Nem a gyűjtéssel/hobbival van a gond, hanem csak gondolkozz, ember! Női. harisnyát. gyűjtesz. csak. úgy.
Ez beteg! És nem érdekes hogy van ennnél rosszabb, azokkal sem kezdene normális nő, de egy beteges harisnya-gyűjtővel sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!