Lányok, szerintetek gáz, ha egy pasi jobban képben van harisnyák terén, mint a legtöbb nő, és emellett van egy 3-400db-os gyűjteménye, amit a párjának szeretne adni apránként?
Tudom, nem szokványos dolog, de kíváncsi lennék, h női szemmel mit gondoltok erről? Abszolút gáz, vagy azért van akit érdekelhet esetleg?
(Légyszi a kérdésre koncetráljatok, ne engem minősítsetek, tisztában vagyok vele, h elég bizar a dolog, de nem tudok ellene mit tenni, csak próbálom keresni a lehetőséget, h mit lehetne ezzel a defektemmel kezdeni...)
Ijesztőnek találom. Fura ha egy férfi a női ruhadarabokat gyűjti. Úgy jön le, hogy fétised van, és szerintem a legtöbb nő fél/tart a fétises pasiktól.
Amúgy milyen méretűek? Mi lesz ha kicsi vagy nagy lesz rá?
😂😂😂😂
Mi a baj a 9-el??
Szegényt mindenki szidja,pedig azt írta amit a többség megkövetelt, be állt a sorba és szídja a kérdezőt.
Kissé nevetséges,de én jól szórakozok...
Ijesztő, beteg, aberrált. Nekem az is, ha valakinek csak akkor áll fel, ha magassarkúban vagyok.
Olyan érdekes, hogy nők közt nincsenek ilyen elszabottak, akik zoknikat gyűjtögetnek a pasijuknak. Persze, hogy az erősebb nem a beteg, nehogy meg tudd védeni magad.
Nyilván nem őt szólták meg hanem téged, csak mivel vállalhatatatlan volt a kommented ezért kitörölték és az utánad lévő lett a 9-es. De ezzel nyilván te is tisztában vagy.
Tudom-tudom, te vagy itt az ügyeletes SJW aki szerint minden normális, aki mindent elfogad és 30 éve testépítessél foglalkozol, bla bla bla.
Ez a 33%-os írta azt a bizonyos 9es választ. Tudja nagyon jól, hogy miről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!