Lányok, szerintetek gáz, ha egy pasi jobban képben van harisnyák terén, mint a legtöbb nő, és emellett van egy 3-400db-os gyűjteménye, amit a párjának szeretne adni apránként?
Tudom, nem szokványos dolog, de kíváncsi lennék, h női szemmel mit gondoltok erről? Abszolút gáz, vagy azért van akit érdekelhet esetleg?
(Légyszi a kérdésre koncetráljatok, ne engem minősítsetek, tisztában vagyok vele, h elég bizar a dolog, de nem tudok ellene mit tenni, csak próbálom keresni a lehetőséget, h mit lehetne ezzel a defektemmel kezdeni...)
A kérdező is fura, mert ilyen szokása van, de a válaszolók is furcsák, hogy így túlreagálják. Általában a nők mindent túlreagálnak, és piti dolgokat is betegnek, perverznek tartanak. Amúgy ők is tesznek otthon olyanokat, ami perverz és bizarr.
Sok embernek van fura szokása, ez addig nem probléma, amíg másra nem jelent veszélyt (a harisnya kollekció nem ilyen), és nem kényszeríti rá a másikra. Akkor gáz amit csinálsz, ha rákényszeríted a párod, hogy egyik nap ezt, másik nap amazt a harisnyát vegye fel, pláne ha nem hordja nagyon.
De a parfümgyűjtés... azért értsük meg a különbséget. Ha most veszek 20 parfümöt, nem leszek fétises. Másokat akarsz majd befújni a parfümmel? Feldugod magadnak a parfümös üvegeket? Szexuális izgalommal veszel meg egyet-egyet? A párod mellett majd az asztalon lévő parfümös üveget nézed szex közben?
Nem félek a fétisektől, hanem undorítónak tartom, ha ürítőzsáknak vagyok tartva, mert másra izgul, nem rám úgy, ahogy vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!