Csajok titeket zavar ha egy sportosan izmos (nem szétgyúrt) pasi feszülős pólókat, atlétát hord? Meg az hogy izmos bejön vagy inkább taszít?
az alkatom olyan mint a linkelt képen annyi eltéréssel hogy a felkarom kicsit vastagabb gondoltam linkelek mivel korábbi kérdéseknél sokan írták hogy kép nélkül nehéz megmondani!:)
am feszülős alatt a szolidabb nem a fül testre simuló pólókat értem:)változatosan öltözködöm meg persze ez időt is nézem 40fokba nem veszek "pulcsit"alapon :) az alkatom sportosan izmos de sok esetben ha pld atlétát veszek egyből az van hogy feszít az izmos meg kokszos stb!:) nem mintha zavarna ilyet általában az irigy emberek mondanak akik ahelyett hogy sportolnának mekibe zabálnak sört vedelnek ..:)nem ítélem el őket csak nekik sem kellene engem vagy azokat akik sportolnak legyen az küzdősport,kondi bármi!:)arra lennék kíváncsi nektek csajok mi jön be egy pasin? értem ezt az öltözködésre és a megjelenésre? meg úgy egyáltalán számít hogy sportos.vézna mackós stb?..köszi szépen a vállaszatokat! ha lehet kort is írjatok!
Szerintem amig jófej vagy, nem szállsz el magadtól,addig nem zavar senkit.
L15
Nekem ez túl sok, túlságosan látszanak az izmok meg minden, a csávó melle majdnem nagyobb mint az enyém, a felkarja így is nagy, te azt mondod a tiéd ennél nagyobb, az még rosszabb. Szerintem. A feszülős cuccokkal amúgy semmi baj, az bárkin jól állhat aki nem hájas.
De attól hogy nekem nem tetszik valaki még nem szoktam leszólni az utcán, magyarán nem zavar... biztos van elég csaj akinek ez tetszik. Nekem inkább a normális, kicsit sportos vagy vékony alkat jön be.
26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!