Csajok titeket zavar ha egy sportosan izmos (nem szétgyúrt) pasi feszülős pólókat, atlétát hord? Meg az hogy izmos bejön vagy inkább taszít?
az alkatom olyan mint a linkelt képen annyi eltéréssel hogy a felkarom kicsit vastagabb gondoltam linkelek mivel korábbi kérdéseknél sokan írták hogy kép nélkül nehéz megmondani!:)
am feszülős alatt a szolidabb nem a fül testre simuló pólókat értem:)változatosan öltözködöm meg persze ez időt is nézem 40fokba nem veszek "pulcsit"alapon :) az alkatom sportosan izmos de sok esetben ha pld atlétát veszek egyből az van hogy feszít az izmos meg kokszos stb!:) nem mintha zavarna ilyet általában az irigy emberek mondanak akik ahelyett hogy sportolnának mekibe zabálnak sört vedelnek ..:)nem ítélem el őket csak nekik sem kellene engem vagy azokat akik sportolnak legyen az küzdősport,kondi bármi!:)arra lennék kíváncsi nektek csajok mi jön be egy pasin? értem ezt az öltözködésre és a megjelenésre? meg úgy egyáltalán számít hogy sportos.vézna mackós stb?..köszi szépen a vállaszatokat! ha lehet kort is írjatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!