Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek minden nap tudatos,...

Nektek minden nap tudatos, hogy mit vesztek fel reggel?

Figyelt kérdés

Üdv mindenki!

Arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire foglalkoztok azzal, hogy mi van rajtatok, meg, hogy az oltári probléma e, ha mondjuk olyan felsőt vesztek fel, ami nem megy a nacihoz.

De nem csak otthon, városra,suliba, munkába menet is akár.

Persze nyílván aki divatos, meg szeret öltözködni akkor annak ez kényes téma. Viszont az is egy stílus lehet, ha azt veszem ami kényelmes meg amit találok. Igaz?

2018. júl. 11. 22:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
47%
#9 Azért gondolom a kérdező ezt magától is tudja. :D
2018. júl. 14. 13:33
 12/13 anonim ***** válasza:

Többnyire tudatos nálam, bár volt már olyan is, h késésben voltam,és csak úgy felkaptam ami a kezem ügyébe akadt.

Munkában többnyire meg van szabva, h miben kell lenni, így az nagy gondot nem okoz: szoknya blúzzal, vagy egybe ruha. Az egyberuha adott, a blúzok is olyanok, h nem nagyon lehet velük mellé lőni. Így, munkába menethez általában előző este kikészítem miben akarok menni, és abban megyek.

A bulik, rendezvények már egy kicsit más kategória, olyankor van, h több szettet is felpróbálok, mielőtt eldönteném, h miben menjek.

Én alapjába véve a nőies stílusú öltözéket szeretem, de nem követem az aktuális divatot, annak ellenére, h szeretek csini lenni. Valamint a kényelmi szempontok is fontos helyet töltenek be ruhaválasztásnál. Ezért nem gondolom, h a kettő (a divatos, csini öltözék és a kényelmes) kizárná egymást!

2018. júl. 14. 17:06
 13/13 anonim válasza:
Én egyetértek a 3. válaszolóval.
2018. júl. 29. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!