Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek minden nap tudatos,...

Nektek minden nap tudatos, hogy mit vesztek fel reggel?

Figyelt kérdés

Üdv mindenki!

Arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire foglalkoztok azzal, hogy mi van rajtatok, meg, hogy az oltári probléma e, ha mondjuk olyan felsőt vesztek fel, ami nem megy a nacihoz.

De nem csak otthon, városra,suliba, munkába menet is akár.

Persze nyílván aki divatos, meg szeret öltözködni akkor annak ez kényes téma. Viszont az is egy stílus lehet, ha azt veszem ami kényelmes meg amit találok. Igaz?

2018. júl. 11. 22:52
1 2
 1/13 anonim válasza:
91%

Van pár kedvenc ruhám, ha megyek valahova, akkor azok közül a legfelsőt veszem ki a szekrényből. Ha itthon vagyok csak, akkor meg általában valami rosszabbat veszek fel.

19F

2018. júl. 11. 22:57
 2/13 anonim ***** válasza:
92%
Nem tervezem meg, de reggel a szekrény előtt azért nézem mi illik össze és mi nem, de nem azért mert "trendi" akarok lenni, hanem mert úgy érzem jól magam a bőrömben... Egyébként a gardróbom totál le van redukálva, így ez megkönnyíti a dolgom és számottevő időt sem vesz el.
2018. júl. 11. 23:19
 3/13 anonim ***** válasza:
10%

Igen tudatos mivel ruha teszi az embert.

De nem feltétlen kényelmesnek kell lennie legalábbis nálam nem mindég ez a fő szempont.

2018. júl. 12. 07:49
 4/13 anonim ***** válasza:
56%

Valamennyire tudatos döntés nálam.

Mondjuk én csak fekete ruhákat hordok. Így egyszerűbb mert nem kell a színek összhangjára figyelnem.

Különleges szabású extrém cuccaim vannak. Arra szoktam figyelni, hogy egyszerre maximum csak 1-2 ilyen cuccot vagyek fel és az öltözetem többi része maradjon visszafogottabb, nehogy túl sok legyen. Vagy ha éppen nem akarok annyira "kiöltözni" akkor az egyszerübb, visszafogottabb ruháimat feldobom hangsúlyosabb ékszerekkel.

2018. júl. 12. 08:39
 5/13 anonim ***** válasza:

Nekem is tudatos döntés. Előtte nap este választom ki mindig, hogy mit fogok felvenni másnap.

Igyekszem olyat választani, ami megy egymáshoz, de ha nagyon fáradt vagyok, akkor az se zavar, ha nem. XD

2018. júl. 12. 12:40
 6/13 anonim ***** válasza:

Annyiban, hogy átfutom az időjárás-jelentést, mert simán lehet, hogy délben még 24 fok van, aztán 3-kor meg jön a vihar, aztán lesüllyed 18 fokig is akár.

Amúgy kedv-függő, 95%-ban valamelyik ruhámat kapom le a fogasról.

Ha viszont pl munka után grillezünk, akkor sortot veszek pólóval.

2018. júl. 12. 14:45
 7/13 anonim ***** válasza:
40%
Tudatos.A munkám miatt fontos,hogy mondig csinos és alkalomhoz illő ruhában jelenjek meg.
2018. júl. 12. 17:02
 8/13 anonim ***** válasza:
36%
Azt vedd fel, amiben kényelmesen érezed magad, az a legfontosabb. Ameddig tiszták a ruháid, addig minden okés.
2018. júl. 12. 17:51
 9/13 anonim ***** válasza:
80%
Ja.. Lehet tiszta a ruhád ha felveszed a piros pöttyös pólót a leopárdmintás nadrággal meg egy zöld cipővel. De fő a kényelem meg a tisztaság. Azért az igényesség nem csak ez.
2018. júl. 12. 18:41
 10/13 A kérdező kommentje:

Attól függ hova ez a kombináció :D egyébként igaz és kösz mindenkinek a válaszokat

2018. júl. 12. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!