Cicanadrághoz rövid póló?
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki mindig cicanadrágokba jár, de nem hosszított, hanem normál felsőt vesz fel hozzá. Szerintem furcsa csak ez? Amúgy szép, vékony lány, nem is az a baj.2018. júl. 10. 16:27
21/21 anonim válasza:
Maximum otthon. Szerintem utcára nem való, bármilyen jó is az alakja. A cicanadrág lényegében lábfej nélküli harisnya. És, mint olyan, ha megfeszül (pl a popsin), akkor valamennyire átlátszó lesz, ami szerintem közönséges hatást kelt még a legtökéletesebb alakú lányon is! Persze biztos van, aki ezt nem így látja, az hordja csak nyugodt szívvel, ha szeretné. Én személy szerint csak otthon lennék úgy cicanadrágban, h nincs ami takarja a fenekem. Esetleg még úgy, ha lent a nyaralóban lazulunk hétvégén, de ott is csak úgy, ha rokonok, vagy közeli barátok vannak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!