Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Cicanadrághoz rövid póló?

Cicanadrághoz rövid póló?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki mindig cicanadrágokba jár, de nem hosszított, hanem normál felsőt vesz fel hozzá. Szerintem furcsa csak ez? Amúgy szép, vékony lány, nem is az a baj.

2018. júl. 10. 16:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
38%

Közönséges és szánalmas!

Nem mindenki kíváncsi a tevepatára meg a seggbevágó szerelésre!

2018. júl. 10. 16:32
 2/21 anonim ***** válasza:
60%
Strandra jó
2018. júl. 10. 16:48
 3/21 anonim ***** válasza:
Ha fiú vagy és ez neked baj, akkor homi vagy faszikám
2018. júl. 10. 17:05
 4/21 anonim ***** válasza:
85%
Egyszerűen csak igénytelen.Amikor annó minden második lány így járkált az utcán sem volt menő vagy divat..Most meg aztán pláne,nagyon csúnya szerintem akkor is ha jó alakja van valakinek.
2018. júl. 10. 22:16
 5/21 anonim ***** válasza:
89%
8 évesen elmegy.
2018. júl. 10. 22:37
 6/21 anonim ***** válasza:
0%

Az a helyzet hogy csak olyan NŐK írják azt, hogy ez igénytelen, nem jó stb.. akik el vannak hízva, vagy csak szimplán nincs jó testük, fenekük.

[link]

Nem tudom melyik férfinek nem jön ez be.. a melegnek biztos nem.

2018. júl. 10. 23:02
 7/21 anonim ***** válasza:
63%
Nem tudom,hogy egyeseknek mi a kényelmetlen a farmer vagy hasonló nadrágokban.Edzőteremben vagy otthonra oké.De utcára Én biztos,hogy soha nem venném fel.Márpedig nem vagyok eg elhízott nő a magam 52kilójával.A férfiak szerintem lehet,hogy “”csinos””viselet de nem hinném,hogy mindenkinek ezt kellene hordania nyilvánosan,sőt.
2018. júl. 10. 23:34
 8/21 anonim ***** válasza:
73%
53 kilós, izmos seggű csajként mondom, hogy igénytelen, mert tevepatát csinál... ami rohadt gázul néz ki...
2018. júl. 11. 11:16
 9/21 anonim ***** válasza:
15%

Milyen érdekes hogy csak én kaptam privit nőgyülölő váddal?

Mert megírtam őszintén a válaszom?

Más is hasonló véleményen van kíváncsi lennék ők vajon kaptak e..?

2018. júl. 11. 12:49
 10/21 anonim ***** válasza:
95%

leonidasz, te is valószínűleg azért kaptad ezt a nőgyűlölő vádat, mert a nőket ócsárló primitív válaszaidból semmi mást nem lehet leszűrni - azon kívül, hogy valami baj van az agyadban, meg kruvára el vagy magadtól szállva. Kár, hogy az adminok pont a te válaszaidat nem törlik, vagy tiltanak ki innen a pitsába.

De hogy hozzáfűzzek a kérdéshez valamit: nem feltétlenül olyan nők írják, akiknek nincs túl jó testük, hogy gáz ez a szerelés. Barátnőmnek nagyon jó alakja van, de sokszor megjegyzi, hogy minek kell így öltözni valakinek. Ha nem zavarja az illetőt, hogy minden jött-ment féreg beszól neki az utcán, akkor üsse kő. Sajnos nem egyszer voltam fültanúja catcallingnak.

2018. júl. 11. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!