Cicanadrághoz rövid póló?
Közönséges és szánalmas!
Nem mindenki kíváncsi a tevepatára meg a seggbevágó szerelésre!
Az a helyzet hogy csak olyan NŐK írják azt, hogy ez igénytelen, nem jó stb.. akik el vannak hízva, vagy csak szimplán nincs jó testük, fenekük.
Nem tudom melyik férfinek nem jön ez be.. a melegnek biztos nem.
Milyen érdekes hogy csak én kaptam privit nőgyülölő váddal?
Mert megírtam őszintén a válaszom?
Más is hasonló véleményen van kíváncsi lennék ők vajon kaptak e..?
leonidasz, te is valószínűleg azért kaptad ezt a nőgyűlölő vádat, mert a nőket ócsárló primitív válaszaidból semmi mást nem lehet leszűrni - azon kívül, hogy valami baj van az agyadban, meg kruvára el vagy magadtól szállva. Kár, hogy az adminok pont a te válaszaidat nem törlik, vagy tiltanak ki innen a pitsába.
De hogy hozzáfűzzek a kérdéshez valamit: nem feltétlenül olyan nők írják, akiknek nincs túl jó testük, hogy gáz ez a szerelés. Barátnőmnek nagyon jó alakja van, de sokszor megjegyzi, hogy minek kell így öltözni valakinek. Ha nem zavarja az illetőt, hogy minden jött-ment féreg beszól neki az utcán, akkor üsse kő. Sajnos nem egyszer voltam fültanúja catcallingnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!