Női hosszított derekú, egyszínű rövid ujjú póló. De hol vegyek? (Link és bővebben lent)
Hosszított derekú, rövid ujjú, egyszínű pólókat keresnék (ahogy a linken is látható), de egyszerűen képtelenség találni. Pár évvel ezelőtt a kínai üzletekben tudtam venni, de ott már nincs, csak a köldökig érő fajta. Nem gondolnak a magas lányokra :)
A HM-be is vettem sokat, de megvan az összes szín már belőle.
A kérdés: hol lehet venni? Akár magyarországi üzletben, akár esetleg külföldi weboldal (ali, wish, ebay stb), esetleg valamilyen webshop?
Ebayen egyébként ahogy a link is mutatja: akadnak ilyenek, de horribilis 7-8 ezer ft-os áron. (A kínaiba és a HM-be 2500 Ftból megúsztam..)
Sok helyen ezt már a "mini ruha" kategóriának veszik, lehet én rontom el a keresést a külföldi oldalakon?!
Esetleg aki jár/járt hasonló cipőben, honnan vásároltatok?
Link:
Én elég rövidnek találom a New-Yorkereset meg a C&A-sat is. Általában az a vége, hogy egy mosás után már tényleg kivan belőle egész derekam. Főleg télen zavaró ez.
De köszönöm a tippeket, meg fogom nézni azért, hátha! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!