Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Női konditeremben lehet ilyem...

Női konditeremben lehet ilyem öltözékben edzeni?

Figyelt kérdés
Csak sportmelltartó + leggings
2018. júl. 8. 09:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

És milyen helyes így is!

Én a felvilágosulatlanságon röhögök nagyokat...

2018. júl. 9. 21:39
 12/23 A kérdező kommentje:
:D
2018. júl. 10. 05:55
 13/23 anonim ***** válasza:

A leszbikus a női megfelelője a melegnek. Hagyd ezt az iróniat, nem megy neked. Férfi - meleg; nő - leszbikus. Ez a két szó az, amit köznyelvben helyes használni, se több, se kevesebb. Hogy nem lehet felfogni?

Egyébkén nyugodj meg, az sem mindegy, hogy szólítjuk a homoszexuálás férfiakat. Rájuk is a meleg az egyetlen udvarias kifejezés. Nem tudom miről beszélsz, hol az a másik ezer NEM obszcén szinoníma a melegre... A leszbikus nőknek amúgy miért is nem vagy hajlandó megadni a tiszteletet?

Amúgy meg már rég koedukáltról beszélt.

Kérdező, örülök, hogy jól szórakozol. :'D

2018. júl. 10. 06:24
 14/23 anonim ***** válasza:
*i
2018. júl. 10. 06:25
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

Felfogni lehet, csak elfogadni nem!

Mint írtam homoszexuális nő, ebbe nem tudsz belekötni ha tanultál biológiát.

Amiket te írsz az valakinek a zagyvasága amit a többi megvezett elfogadott, én nem tartozom közéjük!

Meleg férfi , mitől lenne meleg? Leszbikus nő azért mert a görög leszbosz szigetén homokoztak elöszőr? Ezt mem lehet bizonyítani.

2018. júl. 10. 07:40
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

Ja, és azért nem vagyok hajlandó a homoszexuális nőnek a tiszteletet mert a homoszexuális férfiaknak sem adják meg ezekkel az ocsmány hasonlatokkal mint pl. Meleg, homár, langyos, búza, stb.

De persze ezeket nem szabad szerinted nőkre mondani csak azt hogy leszbikus! Csak ezt az egy jelzőt. Igaz?

Na ezért!

2018. júl. 10. 07:43
 17/23 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, pont ugyanannyian tisztelik a meleg férfiakat, mint a leszbikus nőket. Aki meg nem adja meg a tiszteletet a homoszexuálisoknak, az egyformán nem adja meg egyik nemnek sem.

Szerintem te fogalomzavarban szenvedsz, azt hiszed, hogy a "meleg" szó sértés, pedig nem. Ez az udvarias köznapi kifejezés. Aki a meleg szót használja, az ponthogy megadja a tiszteletet.

2018. júl. 10. 21:24
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

Ó persze, biztos neked van igazad!

Hagylak is ebben a tévhitbe!

Amúgy akkor a meleg nő sem lenne sértés de te abba kötöttél bele!

Szóval..

2018. júl. 11. 12:55
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem sértés, de a szándék mögötte az volt. Az már más kérdés, hogy félresikerült, mert nem vagy tisztában a kifejezésekkel.
2018. júl. 11. 14:28
 20/23 anonim ***** válasza:
Tévedésben vagy de hagylak is tévúton mert hát miért is magyarázkodnék ha egyszer nekem van egy véleményem és kitartok mellette.
2018. júl. 14. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!