Nagyon megnéznétek egy lányt ilyen öltözékben hasonló időben?
2018. febr. 1. 14:16
1/5 anonim válasza:
Hát hogy nem normális az is biztos!
Ráadásúl pont itt írta sok okos hogy a vékony harisnya nem is melegít, tehát elég buta az ilyen nő...
3/5 anonim válasza:
Párommal jót szoktunk az ilyeneken röhögni, már ne is haragudjatok. Az, hogy valaki mondjuk buliba csinosan akar kinézni, ezért felvesz egy vastagabb harisnyát szoknyával, az oké. De ez már a szánalom kategória. Egyébként most télen ez volt a divat, minden 4. lány átlátszó vagy fekete vékony harisnyába volt, és rövid szoknyába. A pasik jórésze inkább hülyének nézi az ilyet, nem csinosnak. Bocs, ha túl őszinte voltam, de ilyen szerkóban kimenni -5 fokba...hát az nem semmi. :)
4/5 Metionin válasza:
Nem, kb. átnéznék rajta. Oké hogy biztos fázik de elég nagy lány már ahhoz hogy maga döntse el hogy mit vesz fel. Még ha rosszul dönt is és évek múlva sajogni fognak a térdei. Nem az én dolgom hogy ki hogy csesz ki magával, mellesleg elég sokan mászkálnak így, nem is tűnik ki.
Megnézni akkor nézném ha lenne rajta valami ami érdekel vagy tetszik, pl. egy különleges kabát vagy ilyesmi.
5/5 anonim válasza:
Mondjuk nekem van ilyen színű 100 denes harisnyám, ami már nadrágnak is megfelel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!