Folyton belekotnek abba, hogy ki hogy oltozik. Ezt ne vedd fel az utcara, azt ne hordd munkahelyre, konditerembe ne ugy oltozz, eskuvore ez nem illik, buliba az nem illik. Miert kell beleszolni masok oltozkodesebe?
2018. júl. 2. 22:46
1/10 anonim válasza:
Nagyon egyetértek veled. Mert unatkoznak, és nincs más amivel foglalkozzanak.
2018. júl. 2. 23:20
2/10 anonim válasza:
Én csak azért nem írtam ki ilyen kérdést még, mert a hozzászólások jelentős része bigott, konzervatív, vallásos emberektől jött volna, akik máglyára küldenének pusztán azért, mert liberális vagyok, s ezen a téren is szabadelvűen gondolkodom. A tapasztalatok egyébként azt mutatják - személyes érintettségről beszélhetek -, hogy csak interneten keresztül megy az ócsárolás, valójában maximum megnéznek, szólni nem mernek személyesen. A XXI. században ideje lenne megszabadulni a szokásoktól, az illik-nem illik kettősségtől, és végre elkezdeni úgy gondolkodni, ahogyan azt egy modern ember teszi. Elfogadás, empátia, szeretet, egyenlőség. Kérdező, amennyiben érintett vagy, akkor csak azt tudom javasolni, hogy ne adj senki véleményére, kizárólag a sajátodéra. S tudom ezt mondani, ajánlani mindenkinek.
2018. júl. 2. 23:34
3/10 anonim válasza:
Mert ez magyarország, le vagyunk maradva mindenben, más tárcájában turkálunk, irigykedünk és még sorolhatnám én külföldön már hosszú évek óta és szerencsére egy magyar ismerősöm sincs, messze el is kerülöm mindet.
2018. júl. 3. 00:30
4/10 anonim válasza:
Engem meg nem erdekel mások véleménye. Saját véleményem és izlesem van és hidegen hagy hogy kinek tetszik vagy épp nem tetszik.
Titeket mit érdekel hogy idegen emberek szerint mi a helyes öltözködés?
Tegnap ebédeltem a király utcai trófea grillben pont a járda mellett nyitott ajtónál volt az asztal. Érdekes volt látni az embereket. Őszintén.. nem sok ember sétált ott akinek elfogadnam a stílus tanácsát.
Ugyanazt az arányt képzelem itt is.
2018. júl. 3. 07:02
5/10 anonim válasza:
Ha egy munkahelyen dresscode van, azt nem lehet figyelmen kívül hagyni sajnos.
2018. júl. 3. 07:06
6/10 anonim válasza:
Mert unalmasak és csőlátásúak az emberek. Meg kell őket nevelni itthon egy teljes kormányváltással, akik újítást és színt hoznak az országba. Ha valakinek nem tetszik valami, odamész hozzá és felvilágosítod a miértekről, vagy le se szarod és egyik füleden be másikon ki.
2018. júl. 3. 10:29
7/10 anonim válasza:
- munkahelyek 95%-ánál DRESSCODE van, NEM öltözhetsz úgy, ahogy akarsz
Egyébként meg nem érdekel, utcára is ki mit hord, de ne csodálkozzon, ha megnézi a másik, vagy mert kinn van a fél pitsája, vagy egyéb okokból.
2018. júl. 3. 10:52
8/10 anonim válasza:
Időpont ma 10:52
Már hiányzott az ilyen jellegű hozzászólás. :"D Hihetetlen, hogy mennyi idióta van a Földön.
2018. júl. 3. 14:35
9/10 anonim válasza:
„Meg kell őket nevelni itthon egy teljes kormányváltással”
Minden vágyam egy olyan kormány aki feladatának érzi, hogy „megnevelje” a „rossz gyerekeit” :)
Kösz de elég volt a fidesz hitványsága, nem kell ide egy hasonló folytatás.
2018. júl. 3. 14:44
10/10 anonim válasza:
En is liberalis vagyok, de a munkahelyi oltozkodes az nem ez a kategoria. Felolem mindenki ugy oltozik, ahogy akar, de szerintem teljesen ertheto, hogy az elegans, uzleti megjelenes elvart a munkakoromben. Igy is bele tudom vinni a stilusom, hogy jol erezzem magam. Igy is sokszor megkuzdok fiatal nokent azert, hogy komolyan vegyenek, hat meg ha rovidnadragban meg kis pantos trikoban flangalnek az irodaban...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!