Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miert hord minden masodik...

Miert hord minden masodik ember levis polot?

Figyelt kérdés
Mostanaban nagyon sok emberen latok levis polot. Valami learazas van, kilora lehet venni, vagy honnan jott ez? Kicsit a fila taskas dologra emlekeztet engem.

2018. máj. 28. 19:44
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
nem. csak most lehet kapni "gagyit"- eddig nem árulták. 3000 ezer ft. lányomnak is van.
2018. máj. 28. 19:55
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
-ezer.(bocs)
2018. máj. 28. 19:55
 3/6 anonim ***** válasza:
51%

Mert ezzel helyettesítik a Guccit.

Bizonyos emberek létszükségletnek érzik, hogy akármilyen csórók, vagy középosztálybeliek, nekik akkor is ki kell tűnni.

Mivel a Levi’s viszonylag megengedhető árkategória, így könnyebben hozzájutnak, mint egy luxusmárkához.

Persze most nem azokról beszélek, akiknek tényleg tetszik ez a viselet és azért hordják, hanem azokról, akik kizárólag azzal akarnak felvágni, hogy messziről látszódjon róluk, hogy nem a kínaiból öltöznek.

2018. máj. 28. 19:56
 4/6 anonim ***** válasza:
71%

,,Mert ezzel helyettesítik a Guccit."

Nem mindenkinek vágya gucciban járkálni. nem ez a két véglet van, hogy levi's meg gucci..

2018. máj. 28. 19:58
 5/6 anonim ***** válasza:
93%
Ez egy több éves trend, kb tavaly ért ide hozzánk. Gondolom pár divatblogger felkapta, és mindenki őket majmolja. Ilyenek ezek a múló trendek.
2018. máj. 28. 23:46
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

Én meg azt vettem észre hogy MINDEN férfi térdig érő fél rövid nadrágba van 30 fokban!

Talán leárazás volt ezekből a fajtákból?

2018. jún. 5. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!