Miert hord minden masodik ember levis polot?
Figyelt kérdés
Mostanaban nagyon sok emberen latok levis polot. Valami learazas van, kilora lehet venni, vagy honnan jott ez? Kicsit a fila taskas dologra emlekeztet engem.2018. máj. 28. 19:44
1/6 anonim válasza:
nem. csak most lehet kapni "gagyit"- eddig nem árulták. 3000 ezer ft. lányomnak is van.
3/6 anonim válasza:
Mert ezzel helyettesítik a Guccit.
Bizonyos emberek létszükségletnek érzik, hogy akármilyen csórók, vagy középosztálybeliek, nekik akkor is ki kell tűnni.
Mivel a Levi’s viszonylag megengedhető árkategória, így könnyebben hozzájutnak, mint egy luxusmárkához.
Persze most nem azokról beszélek, akiknek tényleg tetszik ez a viselet és azért hordják, hanem azokról, akik kizárólag azzal akarnak felvágni, hogy messziről látszódjon róluk, hogy nem a kínaiból öltöznek.
4/6 anonim válasza:
,,Mert ezzel helyettesítik a Guccit."
Nem mindenkinek vágya gucciban járkálni. nem ez a két véglet van, hogy levi's meg gucci..
5/6 anonim válasza:
Ez egy több éves trend, kb tavaly ért ide hozzánk. Gondolom pár divatblogger felkapta, és mindenki őket majmolja. Ilyenek ezek a múló trendek.
6/6 anonim válasza:
Én meg azt vettem észre hogy MINDEN férfi térdig érő fél rövid nadrágba van 30 fokban!
Talán leárazás volt ezekből a fajtákból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!