11/16 anonim válasza:
Nem értem, miért kellene átöltözködni?
12/16 anonim válasza:
Hétvégén voltam egy vidéki lagzin, több hölgy átöltözött vacsora után. Nekem eszembe se jutott, bár régen tényleg szokás volt.
13/16 anonim válasza:
Nem. Annyi, hogy viszek váltás ruhát, ha ne adj' isten leeszem magam, vgy leöntenek, de az már egy szoknya-felső, vagy lenge ruhácska.
De 95%-ban még nem kellett átöltözni :)
14/16 anonim válasza:
Nálunk szokás átöltözni.
Nyári esküvőn általában minden nőn rövid ruha van, a szertartás, vacsora alatt, aztán amikor kezd hűvösebb lenni, este 9-10 körül szoktunk átöltözni.
15/16 anonim válasza:
Felénk szokás átöltözni. A szertartásokon és a vacsorán mindenki elegáns ruhákban, majd a bulira pedig kényelmesebb, lengébb ruhát húzunk.
16/16 anonim válasza:
Én csak a cipőmet szoktam átcserélni, ruhát olyat választok, ami a szertartásra, és a lagzira is jó. Cipőt viszont cserélek, mert az alkalmi cipőm nem alkalmas hosszú távú viselésre, táncolásra meg főleg nem, így teszek el egy csini, kényelmes topánkát, amit szertartás után gyorsan felveszek, és abban már vígan elvagyok az est további részében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!