Az a vastag aranylánc (ami a cigányokon van) hogyan készül?
Figyelt kérdés
Nem mintha kéne, de érdekel hogy az most tömör vagy belül üreges.... Egyáltalán milyen anyagból van, nehéz-e? Ha valamit tudtok legyszi írjatok mert érdekel😂😂2018. júl. 1. 10:44
21/25 anonim válasza:
Aki azt mondja hogy konnyu probalja ki majd az en fulbe valomat hordani egesz nap.. ki szakadna tolle a fuled szerintem;)
22/25 anonim válasza:
Én csak annyit tudok hogy azok tényleg igazi aranyból vannak,de engem is érdekelne hogyan készülnek
23/25 anonim válasza:
Èn találtam egy ilyen "arany" nyakláncot,mèg benne is volt hogy 589-vagy mi,de olyan könnyű volt mint a pihe!😀😀😀 Èn fogtam igazi aranyat,az qrva nehèz,mèg a rèznek a bronznak is van súlya. Az meg olyan könnyű volt. Le adtam a főnökömnek mert a munka helyemen találtam egy edző teremben. Szerintem biztos ilyen menőzős műmájer rajè volt,aki kamu arannyal ilyen befuttatott rèz ötvözettel menőzik.
24/25 anonim válasza:
Azért volt könnyű mert üreges a belsejük, 50-100gramm, ezért érdekelne a elkészítési folyamat, hogy hogyan oldják meg hogy üreges legyen.
25/25 Lalip válasza:
Üreges nyaklánc az összes. Tehat lufilánc ,levegő van benne. Úgy készítik hogy hajszál vekony aranyal dolgoznak az ékszerkészítők/ötvösök és művészkedik hajtják melegítik össze !
Utolsó válaszoló 50-100gramm környéken tényleg csak a jattosok nyakában van mert az 1,4-2,8m Forint.Szóval egy kulturalt nem feltűnő de szép lanc olyan 20-30gramm tömörben 400-600ezer forint 14 karátosban amire nem kapod oda a szemed de ez olyan embereken van aki nem akar feltűnni kis feliratú de márkás cuccok, minosegi de a szett ami rajta van póló gatya cipo óra lanc önmagában 2 millió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!