Az a vastag aranylánc (ami a cigányokon van) hogyan készül?
Figyelt kérdés
Nem mintha kéne, de érdekel hogy az most tömör vagy belül üreges.... Egyáltalán milyen anyagból van, nehéz-e? Ha valamit tudtok legyszi írjatok mert érdekel😂😂2018. júl. 1. 10:44
1/25 anonim válasza:
Azoknak altalaban nem sok kozuk van az aranyhoz. Trombita rez... ilyesmik
2/25 A kérdező kommentje:
És tömör? Nem húzza le a nyakukat?
2018. júl. 1. 10:56
3/25 anonim válasza:
Én csak azt tudom amit a cigány nők szoktak viselni, a kínais/eurós arany ékszereket, de azok nagyon könnyűek, alig van súlyuk. Fel nem vágtam még őket, de szerintem üregesek lehetnek. Többnyire rézből vagy alumíniumból készülnek és csak le van fújva valamilyen festékkel. Tippre a pasik is hasonlót hordhatnak, csak férfi ékszert nem nagyon látok, nem tudom honnan szerzik be.
4/25 anonim válasza:
Az bizony arany testvérem. Belül üreges amúgy. Felvannak fújva, persze van ami tömör de azok a kisebbek nem azok a nagy barakka láncok.
Nem szégyenítik le magukat trombitarézzel.
5/25 anonim válasza:
Amit a 3# az nyilván bizsu, de egy cigány nőn nem fogsz olyat látni.
6/25 anonim válasza:
Elég sok cigány nőn látok ilyen bizsut, főleg hogy látszik amikor már kopik a festék is le róla. Vagy nem tudom milyen jómódú cigányokra gondolsz, de akiket én szoktam látni azok a tipikus putris fajták.
7/25 anonim válasza:
Valamelyik nap pont jott egy "gazdag nemes" cigany es ram akart sozni egy ilyen "arany" nyaklancot. Kulsore nem mondtam volna meg hogy kamu, o meg gyozkodott hogy annyi penze van hogy o nem foglalkozik bizsuval. Elvittuk bevizsgaltatni, bar nagyon huzta a szajat, persze hogy szar alubol volt 😃 odajott vaganykodni egy KAMU amg-vel, meg tukmalni a szarjat, aztan amikor kirohogtem meg o volt felhaborodva.
8/25 anonim válasza:
Eladásra a magyaroknak az van igen. Nem ismeritek ezt az "életformát"😂 a baj.
Az ő nyakukban arany van a magyaroknak kamut/bizsut/futtatottat akarnak rá sózni.
De, egy cigánynak már nem mernek bizsut adni.
Igen a tehetősebbekről beszélek akiknél az öltözködésükből látszik, hogy azok.
Nem a habiszti chanelos szoknyában retkesen szaladgáló lenőtt vörös vagy szőkehajú benszülöttekről.
Persze nem azt mondom, hogy ez csak így lehet, de nagy általánosságban így van. Kívételek vannak.
10/25 anonim válasza:
Biztos igazi arany, mint ahogy a táskájuk is igazi Louis Vuitton 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!