Miért baj, ha kicsit konzervatívabban öltözik egy lány?
Félreértés ne essék, nem szégyellősségről lesz szó. Simán jobban érzem magam, ha tudok mozogni mindig, minden irányba, nem kell figyelnem villantásokra, stb. Többször kaptam már fura nézéseket bulikon, de még iskolai rendezvényeken is.
Imádom a divatot egyébként, színesen, válogatottan öltözködök, csak egyrészt szabadabbnak érzem magam, ha kevesebb bőrt mutatok, másrészt régen kövér voltam, azt nehéz kiszedni az ember fejéből.
A barátom szerint egyébként szexin öltözködök, bár rá ilyen téren nem hallgatok:D
Amit gyakran hordok, az kaftánok így nyáron, midi szoknyák croptoppal, farmerdzsekivel vagy valami vékonyabbal még. Ha hidegebb az idő, jobban szeretem, mert lehet rétegezni, mondjuk egy fekete-fehér csíkos póló ami klóg egy piros-fehér csíkos alól, az egészre meg rá egy nagy kék pulcsi. Ezek lehet, hogy szörnyen hangzanak, de ezt tanultam iskolában, editorial fotózásokhoz szoktam segédkezni.
21L
Őszinte leszek, nem az én ízlésvilágom ez a stílus, DE...
Nyilván azért néznek meg, mert nem a legújabb swagyolo stílusban öltözködsz és nem mész a birkák után, ezért persze megszólnak. Légy egyéniség, nem kell kipakolni a berendezést, hidd el nem kíváncsi rá normális ember. Ha a párod elégedett veled és te is magaddal, nincs semmi gond:)
Én speciel a munkám miatt abszolút slamposan öltözködök és nem is érzem jól magam a bőrömben, irigylem azokat akik merik és tehetik hogy úgy öltöznek ahogy szeretnének:)
#12-es teljesen egyet értek
Annyira gáz, hogy itt Mo.-on szó szerint kinevetnek pont azok az emberek, akiknek a lábukon a tömeg gyártott fekete vans cipő van(ez csak példa bármi mást irhattam volna) semmit nem értenek a divathoz csak követik a tömeget.
Nyugodtan öltözködj úgy és legyél rá büszke ne érdekeljen más véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!