Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért baj, ha kicsit konzervat...

Miért baj, ha kicsit konzervatívabban öltözik egy lány?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, nem szégyellősségről lesz szó. Simán jobban érzem magam, ha tudok mozogni mindig, minden irányba, nem kell figyelnem villantásokra, stb. Többször kaptam már fura nézéseket bulikon, de még iskolai rendezvényeken is.

Imádom a divatot egyébként, színesen, válogatottan öltözködök, csak egyrészt szabadabbnak érzem magam, ha kevesebb bőrt mutatok, másrészt régen kövér voltam, azt nehéz kiszedni az ember fejéből.

A barátom szerint egyébként szexin öltözködök, bár rá ilyen téren nem hallgatok:D

Amit gyakran hordok, az kaftánok így nyáron, midi szoknyák croptoppal, farmerdzsekivel vagy valami vékonyabbal még. Ha hidegebb az idő, jobban szeretem, mert lehet rétegezni, mondjuk egy fekete-fehér csíkos póló ami klóg egy piros-fehér csíkos alól, az egészre meg rá egy nagy kék pulcsi. Ezek lehet, hogy szörnyen hangzanak, de ezt tanultam iskolában, editorial fotózásokhoz szoktam segédkezni.

21L

2018. jún. 29. 10:23
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
2018. jún. 29. 10:30
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Úgy öltözködj, ahogy jól érzed magad!
2018. jún. 29. 10:36
 3/13 anonim ***** válasza:
45%
Most igazán nem azért, de szerintem sokkal jobb, mint ha valaki kirívóan öltözködik, pláne ha az illető nem egy matyó hímzés.
2018. jún. 29. 11:32
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszik, amiket linkeltél, én biztosan felvenném, én sem szeretem mutogatni magam. De nekem a konzervatív öltözködés nem ezt jelenti, amikor először olvastam a kérdést, úgy képzeltem, hogy mondjuk egy fiatal lány full kosztümben jár, mondjuk gyöngysorral. Amit te linkeltél, az elég fiatalos, igaz, hogy nem látszik ki belőle minden, de bennem fel se merülne, hogy ez lenne az elvárás.
2018. jún. 29. 12:21
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem rendben van, ahogy öltözködöl. Lényeg, hogy kényelmes legyen, és jól érezd magad. Én gyakran csak egy egyszerű pólót hordok farmerrel és lapostalpú cipővel, megnéznek, nem érdekel. :D
2018. jún. 29. 13:09
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
DarkSideOfTheMoon01 ki az aki emiatt megnéz? :D szerintem nincs baj azzal amit leírtál
2018. jún. 29. 13:31
 7/13 anonim ***** válasza:
90%
Random emberek az utcán :D De kitudja, miért néznek meg, ez csak egy tipp. ő dolguk, igazából nekem mindegy.
2018. jún. 29. 13:39
 8/13 A kérdező kommentje:
Anyukám, nagymamám szokták mondani, hogy miért nem teszem ki jobban magam, amíg fiatal vagyok stb.
2018. jún. 29. 13:54
 9/13 anonim válasza:
100%
Bevallom neked az őszintét hogy az ilyen lányokat akik úgy öltözködnek amiket linkeltél hamarabb megnézem mint akiknek sokkal hamarabb megnézem mint akik sokkalt többet mutatnak magukból. Szóval szerintem ez nem baj a lényeg hogy úgy öltözködj ahogy jól érzed magad illetve akinek érzed magad.
2018. jún. 29. 16:36
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a piros szoknya pl. irtó vagány...

Én sem öltözöm kihívóan, mini kilőve, de nyáron iszonyú melegem szokott lenni, így a háromnegyedes gatya is sztornó, maradok a skater-típusú szoknyáknál valami egyszerűbb pólóval, szendállal vagy tornacipővel.

Megnéznek, de ha farmert húzok meg vastag pulcsit, csizmát, akkor is :D

Szóval alapból, ha csinos nő vagy, akkor meg fognak nézni, öltözhetsz zsákba is :)

2018. jún. 29. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!