Miért baj, ha kicsit konzervatívabban öltözik egy lány?
Félreértés ne essék, nem szégyellősségről lesz szó. Simán jobban érzem magam, ha tudok mozogni mindig, minden irányba, nem kell figyelnem villantásokra, stb. Többször kaptam már fura nézéseket bulikon, de még iskolai rendezvényeken is.
Imádom a divatot egyébként, színesen, válogatottan öltözködök, csak egyrészt szabadabbnak érzem magam, ha kevesebb bőrt mutatok, másrészt régen kövér voltam, azt nehéz kiszedni az ember fejéből.
A barátom szerint egyébként szexin öltözködök, bár rá ilyen téren nem hallgatok:D
Amit gyakran hordok, az kaftánok így nyáron, midi szoknyák croptoppal, farmerdzsekivel vagy valami vékonyabbal még. Ha hidegebb az idő, jobban szeretem, mert lehet rétegezni, mondjuk egy fekete-fehér csíkos póló ami klóg egy piros-fehér csíkos alól, az egészre meg rá egy nagy kék pulcsi. Ezek lehet, hogy szörnyen hangzanak, de ezt tanultam iskolában, editorial fotózásokhoz szoktam segédkezni.
21L
Szerintem a piros szoknya pl. irtó vagány...
Én sem öltözöm kihívóan, mini kilőve, de nyáron iszonyú melegem szokott lenni, így a háromnegyedes gatya is sztornó, maradok a skater-típusú szoknyáknál valami egyszerűbb pólóval, szendállal vagy tornacipővel.
Megnéznek, de ha farmert húzok meg vastag pulcsit, csizmát, akkor is :D
Szóval alapból, ha csinos nő vagy, akkor meg fognak nézni, öltözhetsz zsákba is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!