Esőben ti leveszitek a harisnyát?
Az utcán nem, de ha olyan helyen vagyok leveszem ha meleg van bent és úgy is vagyok csupasz lábakkal, de ha ismét ki kell menni akkor felveszek másikat.
A táskámba mindig van váltás harisnya, elég gyakran járok szoknyába és harisnyába, mert szeretem ezeket hordani, és mindig van erre alkalom.
Én sem szeretem ha ázik rajtam a harisnya, ha kint esős idő van és úgy indulok el itthonról akkor értelemszerűen nadrágot veszek fel inkább.
Csak akkor, ha menet közben ilyen saras foltok lesznek rajta. Ha csak vizes lesz picit, akkor nem. Pikk-pakk megszárad, mert a nylon nem szívja be a vizet, hanem lepereg róla. Jó, mondjuk minél vastagabb a harisnya, annál lassabban szárad, de többnyire 8-15-20denes harisnyákat hordok. Ezeknél nem gáz az eső, mert az tiszta víz. De ha pocsolyából verődik rá víz, akkor az össze is maszatolja a harisnyát, és ha így járok akkor ha soká érek még haza, vagy olyan helyre megyek lecserélem. (Mindig van nálam egy tartalék) De ha pl haza felé úton történik, és nem megyek olyan helyre, akkor csak otthon veszem le.
Engem nem zavar, ha vizes a harisnyám, ha nincs nagyon hideg, sőt nyáron egyszer kétszer volt, h direkt be is vizeztem a lábam, pár percig tök jól hűsített, amíg meg nem száradt.
Engem inkább az szokott zavarni, ha a cipőm ázik be. De levenni akkor sem szoktam, mert utána sokkal rosszabb vissza venni.
én esőben inkább fel sem veszem...
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!