Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, nektek mitől függ, h...

Lányok, nektek mitől függ, h fekete vagy testszínű harisnyát húztok az öltözetetekhez?

Figyelt kérdés
Tegnap fesztiválon voltam, és egy csomó egyforma stílusban felöltözött csajszi rohangált. Jó, nyilván a cipő-, ruhamárkák nem voltak teljesen egyformák, de ránézésre, stílusra igen. Viszont ami feltűnt, h azok közül akiken harisnya volt (volt sok olyan is, akin nem volt), volt akin fekete, és volt akin testszínű volt. Ha egyszer stílusra ugyanolyanok, akkor mitől függ a harisnya színe? Van ennek valami jelentősége? Tudatos választás eredménye, vagy pedig "ez akadt a kezembe" szindróma? Vagy ha olyan a szett, h a fekete is, és a bőrszínű is passzol hozzá, akkor milyen szempontok alapján válasszátok ki, h melyik legyen?
2018. jún. 17. 15:18
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Amelyik epp tiszta, vagy elobb kerul a kezembe, amennyiben mindketto illik a tobbi ruhahoz.
2018. jún. 17. 15:43
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Nálam az szokta eldönteni, hogy mi illik a szoknyához/ruhához amit viselek, ha az világos színű akkor testszínű harisnyát veszek, sötét ruhához pedig amihez kedvem van. Illetve nyáron, fesztiválon én pl csak testszínűt hordok, nekem a fekete inkább őszi viselet. Ja és a testszínű praktikusabb mert kevésbé látszik hogy kiszakad, nálam ez is döntő néha :D
2018. jún. 17. 17:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Jó meglátás, én is ezt mondom már mióta, h a testszínű sokkal kevésbé látványos, ha valami baja lesz. A feketén még a legkisebb szálhúzódás is meglátszik. Én is inkább testszínű párti vagyok, de sok csajszi valamiért a feketét részesíti előnyben, ráadásul akinek túl vékony lábai vannak, még hülyén is áll, mivel a fekete optikailag vékonyít... Talán az egyetlen előnye az, h kevésbé látszik meg rajta, ha koszos. Pl a testszínű talpa pár használat után beszürkül, látszik rajta a talp lenyomata, és nem is igazán lehet kimosni. Persze ez a feketénél is megvan, de azon legalább nem látszik...
2018. jún. 17. 17:55
 4/6 anonim ***** válasza:
40%
Én inkább azon lepődök meg hogy ilyen melegben minek a harisnya..?
2018. jún. 17. 19:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Én csak testszínűeket hordok, nekem nem jön be a fekete, leggingsbe szoktam feketét, F36. Szerintem a nők a feketével úgy vannak, hogy mindenhez jó, de nem feltétlen, pl rövidnadrághoz nem megy, se világos ruházathoz. És nyári szezonba.
2018. jún. 17. 20:37
 6/6 anonim ***** válasza:
66%

Ha szőrös a lábam, fekete.

Ha már legyantáztam, testszínű. :)

2018. jún. 17. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!