Nem jelent gondot ha tornadressz alá fekete vagy testszínű nejlon harisnyát veszek, és nem úgy hordom hogy melegítőt veszek rá?
Tesi órán elég hűvös van a tornaterembe, a fűtés sem a legjobb ott. Nálunk kötelező hordani a dresszt nincs mese. Öltözhetünk is rá nem ezzel van a baj hanem azzal akárhogy veszek rá melegítőt vagy valami testhezálló nadrágot mindig lecsúszik és igazgatni kell, az sem működik ha betűrőm a pólómat.
Az egyik osztálytársnőm fel van mentve tesi alól egy balesete miatt de ő régen tornázott és ők mindig harisnyát vettek a dressz alá, testhezállóbb annyira nem melegít de nem is fagy meg benne az ember lába. Szerintem így furán néznék ki tesin mert senki nem tesizik úgy hogy csak dressz van rajta hanem mindannyian ráöltöznek. Nekem picit teltebb az alakom és van pici hasam is lehet ezért csúszik le jobban a nadrágom, de így akkor nem vennék a dresszre nadrágot hanem úgy tesiznék simán és maximum csak egy pólót vennék fel.
Szerintetek így praktikus viselni? Meg nálunk tesin elég macerás az öltözés, és én mindig úgy járok be suliba hogy itthon felveszem a dresszt mert reggel jobb a réteges öltözet már és így egyszerűbb átöltözni tesi után meg persze leveszem és így elég felvennem a még tiszta nem beizzadt bugyit és melltartót, mert nekem így gyorsabb mivel átöltözésnél teljesen le kell vetkőznöm meztelenre aztán fel a dresszt amit még igazgatnom kell magamon ez plusz időt vesz el ezért öltözök itthon dresszbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!