Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A hosszúnadrág (farmer)...

A hosszúnadrág (farmer) sportcipő és harisnya hármas kombinációnak mi értelme mikor csak egy pár centis csík látszik a bokánál?

Figyelt kérdés
2018. jún. 24. 17:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
8%

#7 itt 1 tökéletes kérdés a butaságodra. Tényleg nincs ilyen szempontból különbség a zoknik, harisnyák között, zoknit is mondják harisnyának, főleg az angol, német nyelveknél. Az anyaga pedig szintén nem releváns, mi számít zokni anyagnak, és mi harisnyának. A nylonharisnyák annyiból más, hogy fényes hatást lehet elérni, mivel műszálas, és jobban feltűnő, de ez nem jelenti azt, hogy férfiaknak nem való.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerde..

2018. jún. 25. 13:06
 12/19 anonim ***** válasza:
8%
Látszik a kis szürke lepontozós embereknek fájó látni másokon nylonharisnyát, gáznak találjátok, de ha divat lesz, nem csak nadrág alatt, sportoláskor hanem utcán is akkor az mennyire fog fájni.
2018. jún. 26. 10:06
 13/19 realos ***** válasza:
29%
Én már alig várom.hogy az legyen. Akkor végre sötét szinüt is lehet majd hordani rövidnadrággal
2018. jún. 26. 11:31
 14/19 anonim ***** válasza:
8%
#13 ha bejön nem kell megvárni míg divat lesz úgy, én sem divat miatt veszem fel, hanem mert bejön. Ruházkodás nem a divatról szól csak, főleg nem a zokni-harisnya.
2018. jún. 26. 12:15
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

#2 Szerintem ő lesz az, aki múltkor is kiírt.

#7 valóban nem normális, egyetértünk.

2018. jún. 27. 22:25
 16/19 A kérdező kommentje:

Téves kedves 2-es és 15-ös versenyzők, nem én voltam,de ha mégis akkor bünti járna érte?

Egyébként neked is ajánlom a linkjeimet, ott is lehet rugózni nem csak itt!

2018. jún. 28. 11:17
 17/19 anonim ***** válasza:
Én hosszú nadrág alá csak télen veszek harisnyát, ha nagyon hideg van. Ha nincs annyira hideg, akkor nadrághoz térd-, bokafixet veszek. Mondjuk sportcipőt ritkán hordok, főleg balerinát vagy magas sarkút, ezeket ugye alap, h nem zoknival veszem fel. Viszont, ha sportcipőt, vagy Converse-t veszek fel azokat is jobban szeretem harisnyazoknival hordani. Azért, mert vékony, alig érzem, h a lábamon van, nem szívja be az izzadságot.... Igazából, számomra annyi az értelme (már, ha ez annak tekinthető) h jobban szeretem a harisnya anyagot a lábamon viselni, mint a pamutot. Ezért akkor is harisnyazokni van rajtam, ha semmi nem látszik ki a cipő és a nadrág között.
2018. júl. 6. 21:54
 18/19 A kérdező kommentje:

17!

Ésszerű a magyarázatod és logikus!

Ezekután már csak azt nem értem hogy a férfiak nyáron miért rohasztják a lábukat nyáron vastag pamut zokniban ha van rá kényelmesebb megoldás?

2018. júl. 7. 17:24
 19/19 anonim ***** válasza:

Hááát, ezt igazából én sem értem, de őszintén szólva nekem teljesen mindegy, h a pasik mit vesznek fel, vagy miben rohasztják a lábukat. Én a nylont tartom praktikusabbnak, kényelmesebbnek, h ki mit miért hord, nekem teljesen mindegy.

Egyébként nyugodj meg, nem csak a pasik rohasztják a lábukat pamut zokniban, hanem elég sok csaj is. Pedig nekik aztán még be sem szólna senki miatta... csak hát azok a sok-sok éves beidegződések....

Na de mindegy is hordják csak a pamutot, ha az kell nekik, vagy legyenek mezítláb zárt cipőben... Bármelyik jobb, mint egy harisnyazokni... Jó, hát akkor maradjanak meg ebben a hitben! :D

17 voltam

2018. júl. 7. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!