A hosszúnadrág (farmer) sportcipő és harisnya hármas kombinációnak mi értelme mikor csak egy pár centis csík látszik a bokánál?
#7 itt 1 tökéletes kérdés a butaságodra. Tényleg nincs ilyen szempontból különbség a zoknik, harisnyák között, zoknit is mondják harisnyának, főleg az angol, német nyelveknél. Az anyaga pedig szintén nem releváns, mi számít zokni anyagnak, és mi harisnyának. A nylonharisnyák annyiból más, hogy fényes hatást lehet elérni, mivel műszálas, és jobban feltűnő, de ez nem jelenti azt, hogy férfiaknak nem való.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerde..
#2 Szerintem ő lesz az, aki múltkor is kiírt.
#7 valóban nem normális, egyetértünk.
Téves kedves 2-es és 15-ös versenyzők, nem én voltam,de ha mégis akkor bünti járna érte?
Egyébként neked is ajánlom a linkjeimet, ott is lehet rugózni nem csak itt!
17!
Ésszerű a magyarázatod és logikus!
Ezekután már csak azt nem értem hogy a férfiak nyáron miért rohasztják a lábukat nyáron vastag pamut zokniban ha van rá kényelmesebb megoldás?
Hááát, ezt igazából én sem értem, de őszintén szólva nekem teljesen mindegy, h a pasik mit vesznek fel, vagy miben rohasztják a lábukat. Én a nylont tartom praktikusabbnak, kényelmesebbnek, h ki mit miért hord, nekem teljesen mindegy.
Egyébként nyugodj meg, nem csak a pasik rohasztják a lábukat pamut zokniban, hanem elég sok csaj is. Pedig nekik aztán még be sem szólna senki miatta... csak hát azok a sok-sok éves beidegződések....
Na de mindegy is hordják csak a pamutot, ha az kell nekik, vagy legyenek mezítláb zárt cipőben... Bármelyik jobb, mint egy harisnyazokni... Jó, hát akkor maradjanak meg ebben a hitben! :D
17 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!