Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! Kinek mikor alakult ki...

Fiúk! Kinek mikor alakult ki az az ézése, hogy szereti a harisnyanadrágot hordani?

Figyelt kérdés
Mióta van meg ez, és milyet szerettek viselni? Pamutot, nejlont?

2018. jún. 16. 11:19
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
16%
Hát nem tudom, nekem az az érzés alakult ki, hogy minél kevesebb ruhadarabot szeretek viselni, pláne így nyáron. És eközben bejönnek neked a macsó szőrős fériak is? Mert ez sok mindent megmagyarázna....
2018. jún. 16. 11:28
 2/24 A kérdező kommentje:

Nem nyárra értettem, hanem a hideg, hűvös időkre, és semmiféle szőrös macsó férfiak nem jönnek be nekem!

Sorry!

2018. jún. 16. 12:12
 3/24 anonim ***** válasza:
91%
Én cicanadrágot szoktam fölvenni a gatya alá télen. 19,f
2018. jún. 16. 14:03
 4/24 anonim ***** válasza:
67%

Első; a zoknis nőknek, nadrágos nőknek milyen nők jönnek be, milyen csajoknak akarnak tetszeni?

Amúgy a kérdésre válaszolva kb 10 évesen próbáltam fel nylonharisnyát, egyből megtetszett(gyengébbek kedvért ilyen korban még nem tudja senki mi az a homo, hetero,meleg, lezbi, búza), szóval mivel nyár volt harisnya nadrágokat nem, csak bokafixet hordtam, amikor cipőbe jártam. Később 14-15 évesen középsuliba kerülve, gyakran vettem nylonharisnya nadrágokat főleg, sosem szerettem a vastag "normál" zoknikat. Azóta is mindig nylonzoknit, harisnyanadrágokat hordok, ritkán húzok fel vastag zoknit, télen pl, vagy alkalmi cipőhöz.

2018. jún. 16. 17:28
 5/24 anonim ***** válasza:
59%

Nekem azóta amióta a párom adott egyet az övéik közül télen mert csak egy szál nadrágot vettem fel és mikor kipróbáltam nagyon tetszett hogy kényelmes,olyan mintha nem lenne rajtam semmi de mégis melegít,és hogy leülésnél nem kell a nadrágot húzogatni mert lecsúszik a nejlonról.

Az elsőnek küldök egy linket hogy ott se felejtsen el cinikusan írogatni:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

2018. jún. 16. 19:35
 6/24 anonim ***** válasza:
86%
Nekem pár éve tetszett meg amikor a párom adott eggyet hogy vegyem fel farmer alá mert hideg van. Azóta hordom hűvösebb időben.
2018. jún. 16. 21:21
 7/24 anonim ***** válasza:
0%
Kb úgy 2 hónapos koromban, de aztán úgy 3 éves korom körül elmúlt ez az érzés.
2018. jún. 16. 21:54
 8/24 anonim ***** válasza:
82%
Èn amióta az eszemet tudom azóta hordok harisnyanadrágot ès nem csak tèlen ha nem szinte ó
2018. jún. 17. 06:13
 9/24 anonim ***** válasza:
79%

Èn amióta az eszemet tudom azóta hordok harisnyanadrágot ès nem csak tèlen ha nem szinte ősztöl tavaszig amikor hidegek vannak. Èn csak a vastag bordás harisnyát hordok, ès igen èn szeretem hordani nekem ez a leg kènyelmesebb aláöltöző a hidegben.

Mèg van hogy ha haza jövök melóbol ès le vetkőzök ès csak pólóba meg harisnyába vagyok a lakásba, de jön is valaki hozzánk akkor is így vagyok èn nem tarom ezt szègyelni való

2018. jún. 17. 06:24
 10/24 anonim ***** válasza:
62%

Èn amióta az eszemet tudom azóta hordok harisnyanadrágot ès nem csak tèlen ha nem szinte ősztöl tavaszig amikor hidegek vannak. Èn csak a vastag bordás harisnyát hordok, ès igen èn szeretem hordani nekem ez a leg kènyelmesebb aláöltöző a hidegben.

Mèg van hogy ha haza jövök melóbol ès le vetkőzök ès csak pólóba meg harisnyába vagyok a lakásba, de jön is valaki hozzánk akkor is így vagyok èn nem tarom ezt szègyelni valónak, mint mások. Amugy meg szerintem a harisnyanadrág pont egy unisex ruha amit mindenki hordhat. Bár egy kicsit èrdekes a fèrfi nejlon, èn biztos nem tudnám hordani, de akinek az kell hát azt hord.

2018. jún. 17. 06:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!