Fiúk! Kinek mikor alakult ki az az ézése, hogy szereti a harisnyanadrágot hordani?
Nem nyárra értettem, hanem a hideg, hűvös időkre, és semmiféle szőrös macsó férfiak nem jönnek be nekem!
Sorry!
Első; a zoknis nőknek, nadrágos nőknek milyen nők jönnek be, milyen csajoknak akarnak tetszeni?
Amúgy a kérdésre válaszolva kb 10 évesen próbáltam fel nylonharisnyát, egyből megtetszett(gyengébbek kedvért ilyen korban még nem tudja senki mi az a homo, hetero,meleg, lezbi, búza), szóval mivel nyár volt harisnya nadrágokat nem, csak bokafixet hordtam, amikor cipőbe jártam. Később 14-15 évesen középsuliba kerülve, gyakran vettem nylonharisnya nadrágokat főleg, sosem szerettem a vastag "normál" zoknikat. Azóta is mindig nylonzoknit, harisnyanadrágokat hordok, ritkán húzok fel vastag zoknit, télen pl, vagy alkalmi cipőhöz.
Nekem azóta amióta a párom adott egyet az övéik közül télen mert csak egy szál nadrágot vettem fel és mikor kipróbáltam nagyon tetszett hogy kényelmes,olyan mintha nem lenne rajtam semmi de mégis melegít,és hogy leülésnél nem kell a nadrágot húzogatni mert lecsúszik a nejlonról.
Az elsőnek küldök egy linket hogy ott se felejtsen el cinikusan írogatni:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Èn amióta az eszemet tudom azóta hordok harisnyanadrágot ès nem csak tèlen ha nem szinte ősztöl tavaszig amikor hidegek vannak. Èn csak a vastag bordás harisnyát hordok, ès igen èn szeretem hordani nekem ez a leg kènyelmesebb aláöltöző a hidegben.
Mèg van hogy ha haza jövök melóbol ès le vetkőzök ès csak pólóba meg harisnyába vagyok a lakásba, de jön is valaki hozzánk akkor is így vagyok èn nem tarom ezt szègyelni való
Èn amióta az eszemet tudom azóta hordok harisnyanadrágot ès nem csak tèlen ha nem szinte ősztöl tavaszig amikor hidegek vannak. Èn csak a vastag bordás harisnyát hordok, ès igen èn szeretem hordani nekem ez a leg kènyelmesebb aláöltöző a hidegben.
Mèg van hogy ha haza jövök melóbol ès le vetkőzök ès csak pólóba meg harisnyába vagyok a lakásba, de jön is valaki hozzánk akkor is így vagyok èn nem tarom ezt szègyelni valónak, mint mások. Amugy meg szerintem a harisnyanadrág pont egy unisex ruha amit mindenki hordhat. Bár egy kicsit èrdekes a fèrfi nejlon, èn biztos nem tudnám hordani, de akinek az kell hát azt hord.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!