Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! Kinek mikor alakult ki...

Fiúk! Kinek mikor alakult ki az az ézése, hogy szereti a harisnyanadrágot hordani?

Figyelt kérdés
Mióta van meg ez, és milyet szerettek viselni? Pamutot, nejlont?

2018. jún. 16. 11:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
89%
Bocsánat de telórol irtam ès ugy látom jól sikerült! El nèzèst!!
2018. jún. 17. 06:31
 12/24 realos ***** válasza:
96%
Én régebben a barátnömtöl kaptam egyszer nyárin viharos este mentünk haza tölük.és rövidnaciba voltam. Megkért vegyem fel.hogy ne fázzak. Egy dekete nylinharisnyát adott rám.. azota is hordok rendszeresen mert nagyon k3nyelmes érzés.
2018. jún. 18. 06:40
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Az aki női harisnyát hord, ott már nagy baj van a beállítotságával.
2018. jún. 20. 12:49
 14/24 anonim ***** válasza:
97%

#13 persze, te nagy szakértő vagy ebben. Tegyél egy próbát, és menj el egy üzletbe ahol árulnak, és érdeklődj afelől, hogy ha hűvösebb az idő, ciki lenne egy harisnyát húzni (barátodnak, tesódnak). Pár helyen érdeklődd meg, meg fogsz lepődni.

Nem tudom mi akkora van a harisnyába, hogy ennyire furcsa számodra, pláne úgy, hogy van direkt férfi harisnya, még nylonba is, elől más, hogy elférjen a csomag, amúgy drágább a nőitől. És nincs annyi féle, ezért is hordok én is pl nőit,gyakran nylont, nekem az tetszik, szeretem.

2018. jún. 20. 13:59
 15/24 anonim ***** válasza:
96%
Nekem anyám vett pamut harisnyanadrágot, hogy azt hordjam télen. 12 éves korom óta hordom. Aztán elkértem egy nylon harisnyanadrágját kb. 14 évesen. Tetszett hogy melegit, és mégis ugy érzem hogy nincs rajtam semmi. Azóta folyamatosan hordom. 15-100 DEN-esig.
2018. jún. 20. 14:06
 16/24 anonim ***** válasza:
92%

A 13-sal nagy gond lehet főleg az hogy felvilágosulatlan!

1996-tól gyártanak férfi nejlonharisnyát tehát nem értem hogyan jött ki neki hogy ez női.?

Vagy szerinte egy ruha anyaga dönti el hogy melyik nem viselheti?

Akkor nejlon szatyrot férfi nem vihet magával mert az női..?

2018. jún. 20. 14:50
 17/24 anonim ***** válasza:
42%

Nem azzal van baj, hogy ha valaki pamut harisnyát hord. Azzal van a baj, amikor valaki nejlon harisnyát hord. És nekem ne magyarázd már meg hogy ilyen melegben ami most van, halálra fagysz harisnya nélkül? Te meleg vagy, és a többi is az, csak belülről elakarjátok tűntetni ezt az érzést. Télen én is veszek fel férfi cica nadrágot, de nem női nejlon harisnyát. Ez betegség, ami gyógyítható. És közérdekű közlemény: Nyugodtan lehet lepontozni, sz'rok én rá. Hordjad, csak ne nézenek b'zinak.

2018. jún. 20. 15:36
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Felőlem azt vesztek fel amit akartok, csak ha megyek valahol az utcán ne lássam, mert a szátokba lépek.
2018. jún. 20. 15:38
 19/24 anonim ***** válasza:
80%
#18 de kinyílt a csipád köcsög, anyukád szájára lépkedj jó? Velem találkozol, tuti megemlegeted ha beszólsz, esetleg megakarsz ütni.
2018. jún. 20. 20:58
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
Anyád a beteg te retardált, menj vissza a barlangba, az való neked te gyökér!
2018. jún. 20. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!