Egy doktornőnek mit illik és mit nem?
Nem bámúlnak megvetnek!
Jajj most essünk pofára mert egyel több diplomás van köztünk a többivel együtt és hát igen kórházba és más munkahelyre nem illik rövidnadrágba megjelenni. Ennyi!
Nem vagyok biztos benne, hogy egyesek megértették: bemegyek, felmegyek az emeletre, bemegyek az öltözőbe reggel 7-kor, átöltözök, 7.15-től már ott vagyok orvosi szettben: hosszú fehér nadrág, fehér póló, köpeny, klumpa. Délután 4-5 körül bemegyek az öltözőbe, munkaruha le és civil fel, kimegyek és megyek haza. Ezalatt az idő alatt bámulnak meg, NEM amíg az egész napos gyakorlatomat végzem.
Mindenesetre köszönöm a válaszokat!
Azért ez gáz - a főorvos részéről, főleg úgy, hogy nem is munka közben, hanem előtte és utána viselsz rövid nadrágot, amikor már semmi joga nem lenne beleszólni a kinézetedbe!
Nem tudok mit hozzászólni, beteg az az ember, ha már egy sportos basic öltözet ennyire kikészíti.
Ahhoz pedig mi köze, hogy a műtős fiúk hogy néznek rád?! Ez inkább bók tőlük, mint hogy szégyenkeznie kéne.
És ha bámulnak, az nem az öltözéked miatt van, hanem szimplán azért, mert csinos vagy, és bejössz nekik. 😊
Ha egy krumplis zsákban lennél, akkor is ezt gondolnák.
Az unokatestvérem is orvostanhallgató. Mellette modellkedett is, így van egy pár merészebb, akár villantós képe is a közösségi oldalain, de eddig nem kapott semmilyen megjegyzést erre.
Úgy látom többen is a rövidnadrágot tartjátok rossz választásnak, de akkor vajon egy ruha megengedett? Vagy az is baj ha látszik a vállam, ha nem zárt cipő van rajtam vagy ha esetleg magassarkú? Nem tudom hol lehetne meghúzni a határokat. Ráadásul ezek a "business casual" szettek, ahogy az egyik előző válaszoló is írta szerintem irtó csinosak és csak úgy vonzzák magukra a tekinteteket.
Utolsó, köszönöm, hogy a kérdés második részére is válaszoltál! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!