Egy doktornőnek mit illik és mit nem?
Rendelési idő alatt a rendelőben legyen rajta olyan ruha amilyennek lennie kell egy orvosnak. Hogy egy perccel a munkaidő letelte után mi van rajta, azt csak maga dönti el, és senkinek semmi köze hozzá.
Szerintem olyan ruhát vegyél fel amilyet csak akarsz, aki meg rád szólt, biztos féltékenykedett, mert mindenki megnéz. Mert tegyük fel csinos vagy. Ha egy lány szép, akkor is meg lesz bámulva ha hosszúujjú rongyos köntösbe megy el valaki mellett.
Ment a zöld kéz! Köszönöm a válaszokat!
Nem úgy értettem hogy a sportcipős öltözékem csinos lenne, épp ez az, hogy direkt hétköznapira/sportosra vettem a figurát, mert hát gyakorlatra illetve tanulni mentem a kórházba, a betegek előtt természetesen fehér kórházi öltözet van rajtam egész nap, minek is öltöznék ki arra a kis időre míg bebuszozok a kórházhoz vagy míg hazabuszozok. És már emiatt is rám lett szólva, egy hétköznapi viselet miatt. Mi lenne akkor egy valóban csinos öltözék esetén? És így jött a csinos téma, mert ugy gondolom, hogy egy szép kosztüm, elegáns hétköznapi ruha stb. illik egy doktornőhöz, ha az elkövetkezendő években odakerülök, mert nem kihívó, de nőies és professzionális. Csak nem akarom, hogy majd emiatt a jövőben máshogy kezeljen a főorvos/szakorvos, nehogy a képességeim vagy a tudásom hiányát véljék benne felfedezni.
A női rövid nadrágok rövidségét inkább hagyjuk mert egyik sem olyan konszolidált mint a férfiaké és érdekesmód ők még 40+ fokba sem rakják ki a kis combjukat.
Talán példát kéne venni róluk és akkor nem lenne baj.
Most, hogy a kérdező kemény munkával megszerezte a diplomáját, csak és kizárólag XXXXL-es fehér köpenyt hordhat a kórház 100km-es körzetében, mert a férfiak nem hordanak térd fölötti nadrágot. Logika.
Egyébként megértem, hogy a főorvostól tartasz, de ha bizonyítasz, látni fogja, hogy érted amit csinálsz. Minden tiszteletem, hogy itthon dolgozol az egészségügyben. A visszafogott, nőies "business casual" pedig szerintem jó ötlet, arról, hogy szép vagy, pedig nem tehetsz:)
[link] ezek pl. szerintem jó alapdarabok egy ilyen ruhatárhoz. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!