Mi a véleményetek arról, ha férfi ilyen kivágott nyakú pólót visel?
2018. jún. 5. 22:59
1/10 anonim válasza:
Semmi? Az öltözködés mindenkinek a saját dolga. Felőlem futkározhat tangában is, az sem zavarna.
2/10 A kérdező kommentje:
Arra gondolok homáros-e szerintetek?
2018. jún. 5. 23:09
3/10 anonim válasza:
Igen az. De attól még nem fogom lenézni.
26L
4/10 anonim válasza:
Szerintem nincs baj vele, bár nekem jobban tetszenek a kör kivágású pólók
6/10 anonim válasza:
Az ilyen pólók előnye, hogy ing alá felveszed, a kör kivágásunál látod magát a kör vonalát ha nincs begombolva az ing teljesen,míg a mély v nyakú pólóban nyugodtan ki tudod gombolni. Valamint az izzadságot is felfogja és nem az ing lesz csupa víz :x
7/10 anonim válasza:
És akkor mi van, ha kilátszik a póló, tiltja az Alkotmány?. Ha nem látszik ki, akkor is ott van.
9/10 anonim válasza:
Ezzel a színnel kicsit homáros de alapjáraton nem vészes
10/10 anonim válasza:
Időpont ma 07:46
Szeretem azt, amikor valaki színek alapján állapítja meg más szexuális beállítottságát. Okosabb vagy, mint maga Freud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!