Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet ilyen szabású...

Hol lehet ilyen szabású felsőt kapni?

Figyelt kérdés

A kedvenc együttesemben a tagok ilyeneket hordanak, és nekem is nagyon tetszik ez a stílus. Egyszer találtam egy hasonlót egy turiban, de sajnos mostanában nem láttam hasonlót, sőt egyre kevesebb férfi ruha van turikban. Szóval ha ismertek helyeket, vagy esetleg van ilyenetek és nem kell legyetek szívesek valamilyen formában jelezni!

Ilyenre gondoltam:

[link]

[link]

[link]

2015. júl. 20. 21:12
 1/4 opened paradise ***** válasza:
100%
Szerintem H&M-ekben lehet ilyen hancúrpázsit villantós póló.
2015. júl. 20. 21:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Homár póló. Egyre több helyen. :D
2015. júl. 20. 21:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy meleg, akkor ne hordj ilyet. Ha az vagy, akkor nem szóltam.
2015. júl. 20. 23:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem az öltözködése miatt lesz valaki meleg. Egy igazi férfi bármit fel tud venni, ugyanúgy hetero marad. Nem érdekli, ha emiatt lebu2izzák, mert magáról tudja, hogy a nőket szereti és ez neki elég is. Azt vesz fel, amit szeretne. Egyébként meg nagyon sok homofób meleg is egyben...
2015. júl. 21. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!