Lányok, nektek tetszenek a kivágott férfi pólók?
Figyelt kérdés
2012. jún. 23. 21:51
1/15 anonim válasza:
Annnnnnnyira bu_zis hogy ha meglátok egy ilyet egy pasin az jut az eszembe, hogy miért nem lánynak született, ha már kezd úgy viselkedni! Olyan mint a rózsaszínű poló, meg a karlánc gyűrűvel...nekem egyáltalán nem. 23-l
3/15 anonim válasza:
NEM. a ferfi az legyen ferfi ne b..i
6/15 anonim válasza:
Az én szememben aki olyat visel egyértelműen meleg.
7/15 anonim válasza:
nem tudom miért kell megkérdezni ha később meg lepontozol?! na mindegy akkor is buz_is, sajnálom! Ennyi erővel akkor a lányok meg majd elkezdenek baseball sapkában meg bő melegítőben járni, plusz felcsatolnak egy rapper láncot az oldalukra és magukra tetoválják : menő csaj vagyok- angolul plusz lógna egy cigi a szájukból.. Na ez mennyire jönne be a pasiknak szerinted? első voltam! :P
na ezt is lelehet pontozni !!
8/15 anonim válasza:
Nem igazán, nekem valamiért rögtön a bu.zik jutnak ezekről a pólókról eszembe :/
9/15 anonim válasza:
Nekem bejön, főleg ha még ki is van dolgozva a felsőteste :)
10/15 anonim válasza:
Nagyon, de nagyon nem tetszenek!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!