Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, nektek tetszenek a...

Lányok, nektek tetszenek a kivágott férfi pólók?

Figyelt kérdés
2012. jún. 23. 21:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egy minimál v nyak kivágás még jó lehet egy kidolgozott testen, de ezek a pávák 30 kilósak vasággyal együtt, és a köldökükig kivágott pólókban járnak, az visszataszító
2012. jún. 24. 15:38
 12/15 anonim ***** válasza:

Úristen, mennyi "b+zifóbiás" van itt. Nyilván ezeknek a lánykáknak az égvilágon semmi fogalma nincs a homoszexualitásról, szívesen megvitatnám velük a témát, de igazából a kérdésed a lényeg. Szerintem egy átlagosnál erősebb V kivágás tök rendben van. És csak hogy megmutassam, nem mindenki meleg, aki ilyet hord, hozok a kétkedőknek egy kis tesztoszteront.

[link]

[link]

[link]

Szóval szerintem, amíg nem a lengőbordádig van a kivágása, és mellette férfias alkatod van, szerintem rendben van. Nekem kifejezetten tetszik.

21/L

2012. jún. 24. 17:51
 13/15 anonim ***** válasza:

Ezek közt van olyan is, aminek kerek a kivágása. És én sehol nem látom a "tesztoszteront"

btv tudom mit jelent a szó, de legyen akkor latens bu_zi. így jobb?

21/L

2012. jún. 24. 18:21
 14/15 anonim ***** válasza:

utolsó előtti vagyok, elfelejtettem belinkelni még pár képet!

[link]

[link]

szóval ha férfias típus vagy, akkor még ez a merészebb kivágás is okés, viszont ha nem, akkor inkább maradj az előzőeknél. amik között, igen, volt KEREK NYAKÚ IS, mint azt az előttem szóló kötözködő hölgy megjegyzete. :)

2012. jún. 24. 18:31
 15/15 anonim ***** válasza:
60%
Ami nagyon kivágott az ízléstelen és a legkisebb mértékben sem férfias. Egyébként vannak meleg ismerőseim és mindegyikük teljesen átlagosan öltözködik. Az ilyen izompólós, szolis "macsók" általában nem melegek csak szimplán barmok.
2012. júl. 6. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!