Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok! Moziba mit vagy mit...

Csajok! Moziba mit vagy mit ne vegyek fel? 23/l

Figyelt kérdés
Sportos alkat vagyok, sportos Öltözködéssel!
2018. jún. 3. 13:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Bármit felvehetsz ami nem akadályoz abban hogy másfél órát egy helyben ülve tölts el és a ruhát sem sínyli ez meg.
2018. jún. 3. 14:24
 2/7 A kérdező kommentje:
De sok csak kiöltözik nagyon, ezért hülyén néznék ki sportcipőben pl
2018. jún. 3. 14:42
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
Én még soha nem láttam olyan embert, aki direkt moziba kiöltözött volna. Azt vedd fel, amit egyébként is szoktál.
2018. jún. 3. 15:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha fázós vagy, ne túl lenge cuccban ülj be, vagy legyen nálad valami vékony felső, mert nagyon hideg van a klíma miatt.
2018. jún. 3. 15:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nyáron mindig hosszú gatyában, zárt cipőben megyek moziba, mert olyan hideg szokott lenni. Főleg egy helyben ülve, két órán keresztül. Ja és persze pulcsit is viszek. Ha még szandalban vagy nyitott cipőben megyek, viszek magammal zoknit :D sötétben úgysem látszik.
2018. jún. 3. 21:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Pont azt akartam írni amit az utolsó. Nyáron vékony de hosszú nadrágot veszek fel és van nálam egy kardigán különben megfagynék. Elég volt egyszer elkövetni azt a hibát, hogy tipikus nyári hacukában mentem, a kinti 35fokhoz képest nagyon éles a váltás.

Az meg, hogy mindenki kiöltözik erősen kétlem. Gyakori mozibajáró vagyok az emberek java átlagos hétköznapi öltözékben van értsd: többnyire farmer-póló. Aki ki van rittyentve az vagy ilyen stílus, vagy épp randin van.

2018. jún. 4. 01:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Meglehetősen sűrűn megfordulok mozikban és látni azt, hogy aki „kiöltözik" annak a normális stílusa ilyen. Egyáltalán nem szokás moziba kiöltözni. És szerintem annyira hideg sem szokott lenni, mint azt a többiek írják. Persze előfordul, terem és mozi válatogatja, de mostanában nem tapasztaltam ezt.
2018. jún. 4. 03:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!