Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Divatos lenne még hordani ezt...

Divatos lenne még hordani ezt a szemüveget?

Figyelt kérdés

Kb 9 éve hogy hordom már ezt a szemüveget de még semmi baja, nagyon strapabíró, és szeretem is, nagyon kényelmes:)

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. jún. 15. 14:09
 1/4 anonim ***** válasza:
én nem hordanám.:) de ha neked tetszik és kényelmes akk hordd nyugodtan;) nem minden a divatról szól.
2010. jún. 15. 14:18
 2/4 anonim ***** válasza:
tény, hogy nem a legdivatosabb, de ne foglalkozz vele. ha szereted és jól áll, akkor hordd tovább nyugodtan! nekem ugyan nincs szemüvegem, de azért tisztában vagyok az árakkal, és tudom, hogy képtelenség 2 évente újat csináltatni, csak hogy kövesse az ember a divatot.
2010. jún. 15. 14:19
 3/4 anonim ***** válasza:
végülis nincs vele semmi baj.oké,nem a legújabb divat,de azért nem is olyan ómódú. ha jól áll és még kényelmes is,hordjad nyugodtan.
2010. jún. 15. 14:36
 4/4 anonim ***** válasza:

A szemüveg nem a divatról szól,kivéve,ha napszemcsiről van szó,de most nem arról van.

A szemüveget,mint már írták nem lehet évenként cserélni.Amilyen keret az arcodhoz leginkább passzol,olyat válassz és azt hordj!

15/L

2010. jún. 15. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!