Mennyit költenél max. Egy divatos magassarkúra? És te hajlandó lennél kivárni a 2-3 hetes szállítási időt?
ezek közül lennének:
kattintásra nagyobb lesz a kép.
Nektek amúgy melyikek tetszenek?
júúj*-*
sajnos most éppen nincs valami sok pénzem, úgyhogy nem is tudnám megengedni magamnak, hogy sokért vegyek. már kinéztem egyet, az 14.000, még belefért volna, de a neten meg tudom rendelni 5000ért:D viszont amíg kiküldik, az lesz pár hét, szóval én simán várok, máskor is redeltem már, kibírtam valahogy:D
a képről inkább azokat kéne kiemelnem, amelyikek nem tetszenek, abból kevesebb van:D
olyat már régóta szeretnék, mint a 4. képen az 1. sorból az utólsó.
de igazából annyi jó van, te melyiket szeretnéd egyébként?
Hajlandó lennék várni, most vártam 6 hetet egy gyönyörű zsebórára pl:)
Max 5-7kt áldoznék rá, ha magasabb szárú akkor 5-10, ha rendes csizma, akkor 10-20. Kb. ilyen árkategóriákban szoktam vásárolni.
A lábmérettel viszont nagyon vigyázz. Mindenképp mérd le a talphosszad, és az árusnál is kérdezd meg, h emnnyi a cipők belső talphossza!
AMúgy én is szívesen rendelnék ilyen helyről, csak úgy h nem tudok próbálni...:( Nem biztos, hogy kényelmes, vagy jól áll, vagy lehet, hogy túl keskeny/széles a lábamra...
Egyébként amik nagyon tetszenek (nem sorrendben, balról jobbra kezdve a számozást):
1. sor: 2,4
2. sor: 1,2,3
3. sor: 4 (ezt mondjuk nem venném fel, de szép), 7
4. sor: 8
5. sor: 5
6. sor: egyik sem
7. sor: 2, 5 ( a 4. gyönyörű lenne, ha nem bőr/fényes anyagból lenne. Az ilyen anyagot sajnos nem szeretem)
8. sor: 2-3-ra ugyanaz vonatkozik, mint az előbb, 5,7
A 8/7 gyönyörű, ha egyet kellene választanom az lenne...szinte látom hozzá a ruhát is...:D 23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!