Hány évesen kaptátok az első melltartótokat? Ti mondtátok, hogy kellene, vagy anyukátok vett? 14/L
Nekem az osztálytársaim szóltak 7. osztályba hogy hordjak mert bő pólókban jártam és amikor előre hajoltam be lehetett látni alá, de olyan kicsik voltak a melleim hogy én tök feleslegesnek éreztem. A helyzet a mellméretemet illetően most sem sokkal jobb. :(
Ha szórakozni megyünk és jól akarok kinézni akkor veszek melltartót, de a hétköznapokban csak ilyen kis pamut "toppokat" hordok (azt is csak azért hogy a mellbimbóm ne látszódjon annyira át a ruhán). Nekem ez bőven megfelel főleg ebben a melegben utálok melltartót hordani, mert folyton beleizzadok, viszketek benne és nyom az a hülye merevítő, push up-osat meg inkább a halál, mint hogy magamra húzzak.
Nekem kb. 13 eves koromtol van melltertom. Amugy anyum mondta, hogy menjunk es vegyunk egy melltartot. Nyaron a toppokkal mindig hordok melltertot, de telen nem, mert vastag pulcsi meg triko van rajtam. Amugy nem tul nagyok a melleim.
15/L
14 évesen kaptam az első melltartómat, eleinte kényelmetlen volt, de melltartó nélkül idétlenül ált egy csomó felső. :)
M-L17
12 évesen toppott.Az első "igazi" melltartómat pedig 14 évesen kaptam meg.
15/L
Én szeretem, 14 évesen kezdtem el hordani, de én vettem magamnak... :/ Bár azóta már egyszer anyu is vett nekem (mióta párszor mondtam neki). 75/B-vel kezdtem, most már C kell...
Jelenleg 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!