Fiúk, ki tolja közületek nyilvánosan harisnya + rövidnadrág kombóban?
Figyelt kérdés
2018. máj. 23. 08:37
21/26 realos válasza:
Én is nylont hordok. De a város ahol lakom.sajna még nem láttam
22/26 realos válasza:
Én is nylont hordok.a város ahol lakom ssjna még nem láttam ffit aki hordana. Pedig szivesen beszélheznék is ilyrnnel
23/26 anonim válasza:
Akkor is értelmezhetetlen kombó. Rövid nacit akkor veszünk, ha meleg van, ha meg meleg van, mi a fenének harisnya?
24/26 anonim válasza:
23, tudom, hogy a magyarok szeretik a kákán a csomót keresni, de hidd el az életben vannak más érdekesebb dolgok is, mint a harisnya+rövidnadrág.
Egyébként a vékony nylonharisnya nem melegít, amíg nincs kánikula addig jó annak, aki nem szeret annyira pucéron lenni, a lábbelit nem szereti mezítláb hordani, akinek nincsenek szép lábai-bőre, és aki egészségügyi szempontból hordja.
De tudom a magyar emberek nagy részét érvekkel nem lehet meggyőzni!
Egyébként ahogy a zokni+szandál párosítást se tudja sok ember megemészteni, aki így jár szarik bele ki mit gondol róla, ugyanúgy elhiheted, hogy mi akik harisnyát hordunk rövidnadrághoz, totál leszarjuk ki mit gondol.
25/26 realos válasza:
Kényelmes és ennyi. Hajnalban mikor kerékpározom. Engem melegit!! Jo érzés viselni..ez az én véleményem
26/26 anonim válasza:
Én is igy vagyok, de pamutharisnyanadrágot szoktam a rövidnadrág alá.Ezt bicajozáskor hordom, meg mikor a hegyekbe megyek túrázni!Ha melegebb van, akkor fehéret. Nagyon szeretem a harisnyát, nem mondok le róla.Egyrészt utálok hosszú nadrágban túrázni,bicajozni, másrészt nekem ez jön be, és kész!Még nem szólt meg érte senki, de nagyon nem tud érdekelni mások véleménye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!