Hord még valaki ilyet?
Figyelt kérdés
Fiatalabb lányok közül hord még valaki harisnyatartót vagy combfixet hálószobán kívül? Úgy látom ez már csak az idősebb generáció divatja.2018. máj. 22. 21:22
31/34 NTBS válasza:
A válaszok alapján vannak páran. Nyilván nem annyian mint régen, de vannak.
32/34 anonim válasza:
Én is gyakran veszek fel. Szeretem nagyon a combfixeket van is sok belőle. Harisnyatartós harisnyám is van pár van hogy munkába is abban megyek ha olyan kedvem van. Pasim nagyon szereti ezeket amúgy is rajtam és tetszik neki mikor hazaérek és leveszem a ruhám :)
33/34 anonim válasza:
Hát azt el is hiszem kedves utolsó.
34/34 anonim válasza:
Én nem. Soha nem is próbáltam. De a sima szokványos harisnya nekem praktikusabbnak tűnik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!