Hord még valaki ilyet?
Figyelt kérdés
Fiatalabb lányok közül hord még valaki harisnyatartót vagy combfixet hálószobán kívül? Úgy látom ez már csak az idősebb generáció divatja.2018. máj. 22. 21:22
11/34 anonim válasza:
Èn szeretnèm ha a párom hordana combfixet, de ő ritkán vesz fel. Engem mèg a gondolata is izgat ha tudom, hogy az van rajta. Ha mèg vèletlenül a csipke rèsz ki is villana nagyon vadìtò lenne. Esetlem megfigyelnèm másoj reakcióját is.
12/34 anonim válasza:
Én vettem az egyik régebbi barátnőmnek harisnyatartósat. Ő vékonyabb alkat volt, és az abban a boltban kapható egyetlen méret pont jó volt rá. (egyébként a kereslet hiánya miatt nagyon nehéz magasabb vagy teltebb lányoknak beszerezni).
A lényeg az, hogy elmentünk bulizni, és azt javasoltam neki még előtte, hogy a fehérneműt kívülre vegye.
Mikor visszajött a toilettről, azt mondta, hogy ez egy fantasztukus találmány, mert csak le kellett húzni a fehérneműt, és már ülhetett is a (tiszta, kultúrált) wc-re, nem kellett a harisnya nadrág részével szenvedni.
Mert ha meleg van, és leizzad az ember, akkor nehéz lehúzni harisnyát mert tapad.
A szilikoncsíkos combfix is le tud csúszni, a női láb alakjától függ.
14/34 anonim válasza:
Én fogok hordani ha idősebb leszek. (12 vagyok)
15/34 A kérdező kommentje:
#14 12 evesen harisnyatartot hordasz? miert?
2018. szept. 11. 20:46
16/34 krisztamnk válasza:
nem. Majd ha idősebb lesz, azt írta :-)))
18/34 anonim válasza:
A barátnőm kapott tőlem már. Alig várta hogy felpróbálhassa tükör előtt :-) Szerintem azelőtt soha nem látott még ilyet.
20/34 anonim válasza:
En suliba is szeretem a combfixet. 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!