Lányok, ha olyan ruhában mentek bulizni, amihez harisnyát is vesztek, akkor mi a szempont? (bővebben lent)
Az, h minél feltűnőbb legyen, h harisnya is van rajtatok, vagy inkább, h minél diszkrétebb? Múltkor az egyik barátnőmmel buli előtti készülődésnél szóba került a harisnya kérdés. Én azt szeretem, ha szinte nem is látszik, h rajtam van, szerinte pedig pont az a lényeg, h minél kivehetőbb legyen, mert sokat dob az összhatáson... Ez a gyakorlatba úgy nézett ki, h én egy vékony matt harit vettem, ami a buliban egyáltalán nem látszott, ő pedig szintén testszínűt, de azt a csillogósabb fajtát. Szerintem az túl hivalkodó. Azt mondta, szerinte is, de buliban nem gáz, és amúgy is, ha már kikenjük, kifenjük magunkat, akkor a lábat kár lenne kihagyni. Végülis van benne valami, mert figyelgettem a buliban, és szinte minden lány, aki testszínű (a fekete az egyértelmű, ha csillog, ha nem) harisnyában volt, egyből ki lehetett szúrni, h megcsillant rajta.
Egyébként nem azért teszem fel ezt a kérdést, mert változtatni akarnék, mert ha senki nem írja, h az a szempont, h ne látszódjon, én továbbra is úgy fogom hordani, mert nekem így tetszik. Pusztán csak az arányokra lennék kíváncsi, h kinek mi a szempont, illetve, h szempont e ez egyáltalán? Úgy értve, h tudatosan igazítjátok a harisnyát az öltözethez, vagy ami épp a kezetekbe akad, azt veszitek föl?
A válaszokat előre is köszönöm!
10# Pedig van olyan harisnya ami nem üt el a bőröm színétől, csak jópárat ki kell próbálni. A nívósabb harisnyák testszínűn belül is 4-5 árnyalatban kaphatók. De még egy lidl-ben is minimum 2 árnyalatú testszín. Nézz szét a honlapon, amiről belinkeltem a harisnyát, és majd meglátod milyen variációk vannak. Jah, és az csak egy honlap 5-6 márkával, ezen kívül is van néhány. Szóval biztos vagyok benne, h Te is találnál olyat, ami megegyszik a bőröd színével...
Én meg pont a fekete harisnyákat nem szeretem, sokkal kényesebbek, a legapróbb szálhúzódás, bolyhosodás is sokkal jobban látszik rajta, mint egy jól megválasztott testszínűn. Arrol nem is beszélve, ha felfut rajta a szem... Azt akkor már nem igen lehet leplezni, amit egy szintén jó árnyalatú testszínűnél van, h föl sem tűnik. Vagy ha ne adj isten le kell venni valamiért, az egyből feltűnik, h 5 perce még fekete lábakon rohangásztál, most meg már csupasz.... Persze ezt ne úgy értsd, h meg akarom mondani a tutit, a fekete is nagyon csini tud lenni, és bárkinek jól áll, bármihez megy! Csak elmondom a tapasztalataimat a feketével kapcsolatosan, h én ezért nem szeretem..
11# nagyon egyszerűen: buliba, vagy nyilvános helyen sosem veszem le a cipőm. Max, ha valaki lakásán vagyunk, de mivel ők barátnőim amúgy is tudják, h van rajtam. Amúgy ilyenkor nyáron még másnál is alig veszem le a cipőm, mivel ha csak lehet nem bent a lakásban vagyunk, hanem kint az udvaron/verandán. Nyilván, ősszel-télen más a helyzet, de akkor vagy vastag harisnya van rajtam, ami így is úgy is látszik, vagy ha vékony, az meg nadrág és zokni alatt, tehát így se úgy se látszik.
Semmi kihívó nincs a fényesben, a kihívó nem egy fényes harisnyánál kezdődik. :'D
A kérdésre válaszolva, ha testszínűről van szó, nekem is jobban tetszik a matt, de a fényes viszont sokkal strapabíróbb. Ha pedig színeset veszek fel, akkor azt nyilván azért teszem, hogy látsszon.
Nálam a szempontok között van a kényelem is.
A mstt harisnyanadrágok általában "sima" nadrágrésszel készülnek. A fényeseknél gyakori a tangásított nadrágrész, így jobban lehet benne mozogni. Ha meg elég vastag a tangás rész és a bugyi is elhagyható az meg szuper komfortos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!