Realos kérdése:
Ballagásra vehetek harisnyát? Vendég leszek nem ballagó! Test szinüte gonfoltam ami alig látszik, rövidnadrággal!
Figyelt kérdés
2018. máj. 2. 05:55
1/9 anonim válasza:
Vehetsz.
De nem muszáj felhúzni, ha 30 fok van árnyékban.
2/9 anonim válasza:
El kéne felejteni a haresz-rövidgatya kombót, mert tiz év felett már nevetségesen gyerekes.
3/9 A kérdező kommentje:
Értem! Köszönöm
2018. máj. 2. 07:54
4/9 anonim válasza:
Én is húzok harisnyát testszínűt,de szoknyával.
5/9 anonim válasza:
#2 Én naponta látok 16-28 éveseknél rövidnadrág, minisort + harisnya szettet, ezek szerint ők még ovis gyereknek akarnak kinézni.
6/9 anonim válasza:
Ha abba érzed jól magad akkor igen, bár én inkább szoknyát vennék fel, legalábbis csinosabbnak tartom harisnyával mint a rövidnadrágot.
8/9 anonim válasza:
vehetsz igen csak ünnepélyre mész illő szépnek ki nézni én a helyedben vennék testszínű az jó
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi igy lesz
2018. máj. 3. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!