Nincs abba semmi rossz, csak manapság nem az a jellemző hogy térd alatti szoknyát viseljenek főleg a fiatal lányok. De az sem jobb ha szinte minit hordanak.
Nekem is bokáig érő szoknyám volta amikor ballagtam általánosból. Szívem szerint hosszú nadrágot vettem volna fel, de a tanárok nem nézték jó szemmel amikor ballagás előtt szintén volt egy tanárbúcsúztató és elvárták hogy abba a ruhába menjünk amibe ballagunk. Persze akkor azért viseltem hosszú szoknyát mert volt egy hatalmas seb a lábszáramon és nem akartam hogy látszódjon. Gimibe már térd feletti szoknyát viseltem ballagáskor, de akkor úgy csináltattunk osztály szinten egyen ruhát. A blúzunk színe is olyan színű volt mint a fiúknak világoskék. Mi lányok szoknyát hordtunk ami szintén csináltatva lett a fazon miatt, és ugyan abból az anyagból volt mint a fiúk zakója és nadrágja. Ott nem lehetett variálni hogy bokáig érő szoknya, vagy térdig érő, vagy térd felett érő, vagy mini. Amikor kaptuk az ajánlatokat hogy mi a választék a többség a térd felettit szavazta meg, én jobban örültem volna annak ami fedi a térdeimet, mert csúnyának tartom, de ugye fontos volt hogy legyen egységes.
Egyáltalán nem sőt lehet nagyon csinos is.
Én pl asszimmetrikus fekete szoknyában ballagtam ami elöl kicsit térdem fölé ért hátul viszont súrolta a padlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!