Lányok, szerintetek érdemes harisnyát is felvenni az esti buliba?
Nemsoká indulunk bulizni egy szabadtéri (folyó parton lesz) rendezvényre. Éjfél körül megyünk, és a végéig ott szeretnénk maradni kb 5-6-ig. Egy egyrészes ruha lesz rajtam egy vékony kabáttal és balerina cipő. Csak nem tudom eldönteni vegyek e fel harisnyát vagy ne. Momentán egy szál ruhában majd meg gyulladok, de lehet csak a pia teszi, és a helyszínen illetve hajnalban haza felé már fáznék. Egyébként egy jó 25-30 perces séta mire oda érünk. Ha kocsival mennénk nem lenne kérdés, de így nem tudom mit tegyek. Szerintetek?
(Főként lányok válaszát várom, azt tudom, h a pasiknak bejön, de ez most nem szempont!)
Köszi a válaszokat! Vettem fel végülis, és jól is tettem, mert még harisnyában is elég hideg volt, ahogy kijöttünk a helyről, tiszta libabőrös lettem. Bent a buliban jó idő volt, a tánctól is kimelegetünk, de a haza fele út nem volt kellemes... :/ Ezért nem szeretem ezt az átmenti időt, mert nem lehet normálisan felöltözni. Ha vastagabb harisnyát veszek akkor megsülök tánc közben, viszont hazafelé nem fázok. Ez a vékony meg jó volt a buliban, de haza fele nem sokat ért... :/ Legközelebb majd ki kell találni valami jobb megoldást erre.
De azért összességében jó kis este volt ez végülis, szóval nem panaszkodom.
8-as
Oké, ezt én értem, de légyszi részletezd már akkor, h hogy szoktad vissza venni indulás előtt?! Ha nagyobb buliba megyünk én is viszek nagyobb táskát, meg pótharisnyát, meg sminkcuccot meg ilyeneket. De ez most egy hirtelen ötlet volt, ráadásul a településen, ahol lakom. Átjött két barátnőm dumcsizni meg iszogatni egy picit, aztán az lett belőle, h nézzünk le a partra, mert most nyitott meg. Ez nem konkrét disco, hanem egy strand, ahol ilyen kiülős kajáldák vannak (kb 7-8) és ezek közül 2-ben vagy 3-ban estére van dj. Ennyi az egész. Semmi mosdó, semmi öltöző, a parton minden felé emberek. Nem tudom, de számomra ezek nem túl ideális körülmények vetkőzéshez, öltözködéshez. Nem ért annyit az egész....
Egyébként meg pont fordítva volt, mert ez a harisnya pont a buliban volt kellemes, és haza felé úton fáztak a lábaim nagyon, de hát egy 15-denes harisnya már csak ilyen... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!