Vékony, áttetsző anyagú szoknyákat hogyan hordjunk?
Arra gondolok hogy olyan vékony, hogy napsütéses időben teljesen átlátszik a test körvonala. Ilyet ciki hordani? Vagy rendben van így?
Vagy mit lehetne alá venni?
Van egy ilyen szoknyám, de emiatt nem hordom és most találtam egy másik ilyet és gondolkodom rajta hogy megvegyem-e, vagy így nem kéne.
Amennyiben hordható, úgy munkába is?
Szia! Ha áttetsző, akkor nem árt alá egy másik (alsó) szoknya, vagy short, halász nadrág ilyesmi.
Én (sötét kék) csipke szerű felsővel voltam így, a tesóm mondta, hogy így natúr nem lesz jó, mert átlátszó, és ekkor vettem alá egy vékony, puha anyagú, fekete atlétát. És így - ilyen megoldással - bárhova hordható, akár még munkába is. :)
Vagy például - ha az nem sok - a második áttetsző szoknya (amin gondolkozol, hogy megvennéd) az elsővel kombinálva (?) :D Nem tudom, csak tippelek. :)
Nincs azzal baj, testszínű tanga és csá.
Nekem is van hasonló ruhám, csak más szoknyamegoldással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!