Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Adidas Ultra Boost 4. 0 vagy...

Adidas Ultra Boost 4. 0 vagy Nike Air Max 97?

Figyelt kérdés

Cipővásárlás előtt állok, fehér színű cipőm még nincs, és ez a két lehetőség jött szóba. Mindegyik 55 ezer. Az ultra boost mellett a boost technológia szól, amit szívesen kipróbálnék, de rohadt nehéz tisztítani, azt olvastam. A nike azért tetszik, mert különleges formája van, illetve vannak rajta fényvisszaverő részek, meg nem nagyon látok ilyeneket az utcán, mondjuk ultra boostot sem. Valakinek van tapasztalata? Melyik kényelmesebb?

[link]

[link]

2018. máj. 16. 19:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Mind a kettő nagyon szép (és egyben a koszra rettentően hisztis) darab :D Kényelemre szerintem azért mások, mármint másképpen kényelmes (nekem legalábbis) a Boost-talp, és másképpen az Air-sole, de nekem mindkettő bejött (igaz, nem UB 4.0-m, hanem NMD R1-em van). Tisztítás szempontjából én úgy látom, hogy a Max 97 azért némileg egyszerűbb eset. A Boost-talp "sárgulási" hajlamát viszont többek is hallottam (bár én még nem tapasztaltam).
2018. máj. 16. 20:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Mindkettő nagyon jól néz ki 😁 Habár szerintem az UB nehezebben tisztíthato mint az Air Max! Továbbá a 97-es tartósabb cipő is lenne, mint az ultraboost, persze kényelemre mindkettő különbözik😉 Van több air maxom, azokat szeretem, de azert jöhetne egy ultraboost is 😊
2018. máj. 16. 23:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Sikerült dönteni? :D
2018. máj. 21. 15:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Aha:D Az air max-et választottam, holnap jön meg, alig várom:D Viszont a következő cipőm boostos lesz, az 100%:)
2018. máj. 21. 21:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Persze, érdemes azt is megpróbálni. Elsőre szerintem kisit furcsa lesz 97, nem az a megszokott Air Max forma, kicsit talán bumszli, de nagyon gyorsan rá lehet érezni :D
2018. máj. 21. 21:36
 6/10 anonim ***** válasza:

Kérdező, jó döntés volt !

Következő nekem is egy Ultraboost lesz 😉😁

2018. máj. 21. 22:12
 7/10 anonim ***** válasza:

Sajnos idővel a fehér gumitalp is sárgulni kezd, nincs mit tenni ellene.

Mennyire strapabíróak amúgy ezek a cipők?

Gondolkodtam elegánsabb cipővásárlásában, de naponta 5-6 km-t mindig megyek, azért mégis csak kényelmesebb, meg a ruhatáramhoz viszonyítva is passzosabb lenne valami sportcipő.

2018. jún. 15. 21:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia, tudnál nekem segíteni? Honnan rendelted az Air Max 97-et? Mindenhol el van fogyva.
2018. júl. 21. 13:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Footshopban nagy a választék!
2018. júl. 21. 16:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen, Footshop, viszont ott is ki van fogyva a fehér...
2018. júl. 21. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!