Mi a véleményetek az Adidas Parley Ultra Boost-ról?
Nem éri meg cipőt venni 200 euróért. Szerintem felesleges. Egy 10k-30k-s cipő is megteszi.
Nem a cipőd miatt leszel valaki.
Inkább vegyél abból a 200 euróból egy olcsóbb, de normális cipőt meg ruhákat. Többre mész velük, mint egy 200 eurós "jajdemenővagyokmertilyendrágacipőmvan" cipővel. :)
Nem azért veszem, mert drága, és mutogatni akarom, akkor inkább Yeezyt vennék, azt több ember is ismeri, meg feltűnőbb.
Nem vagyok olyan nagy környezetvédő, bár igyekszem, eredetileg triple white-ot szerettem volna, de az elfogyott, aztán közben megtetszett ez, 20€-val drágább csak, elég szép színe van, meg ha már veszek ennyi pénzért egy cipőt, akkor legyen értelme a gyártásának, meg ne egy egyszerű cipő legyen, hanem legyen benne valami különleges vagy nem tudom.
Gondolom már megvetted a cipődet, de ha egyedit szeretnél az nem fog csak így online storeból az öledbe esni. Vagy amcsiból licitek árán, vagy a hivatalos weboldalakon tervezel magadnak cipőt.
És 200€-ért azért találsz / tudsz is magadnak csinálni tényleg egyedi vagy akár névre szóló cipőt is csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!