Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek az Adidas...

Mi a véleményetek az Adidas Parley Ultra Boost-ról?

Figyelt kérdés
Cipővásárlás előtt állok, mindenképpen szeretném kipróbálni ezt a Boost technológiát. Szerintetek megéri 200€-ért? Tekintve, hogy Boost, Continental talp, és óceáni műanyaghulladékból készül.

2017. aug. 7. 16:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem éri meg cipőt venni 200 euróért. Szerintem felesleges. Egy 10k-30k-s cipő is megteszi.

Nem a cipőd miatt leszel valaki.

Inkább vegyél abból a 200 euróból egy olcsóbb, de normális cipőt meg ruhákat. Többre mész velük, mint egy 200 eurós "jajdemenővagyokmertilyendrágacipőmvan" cipővel. :)

2017. aug. 7. 16:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha a környezettudatosság nem fontos akkor a sima ultraboost szerintem jobban nézne ki! Amúgy gondolom ugyanolyan kényelmes!
2017. aug. 7. 16:37
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem azért veszem, mert drága, és mutogatni akarom, akkor inkább Yeezyt vennék, azt több ember is ismeri, meg feltűnőbb.

Nem vagyok olyan nagy környezetvédő, bár igyekszem, eredetileg triple white-ot szerettem volna, de az elfogyott, aztán közben megtetszett ez, 20€-val drágább csak, elég szép színe van, meg ha már veszek ennyi pénzért egy cipőt, akkor legyen értelme a gyártásának, meg ne egy egyszerű cipő legyen, hanem legyen benne valami különleges vagy nem tudom.

2017. aug. 7. 20:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Yeezet barátom 500$ dollár alatt semmiképpen nem kapsz,ráadásul magyarországra szinte lehetetlen biztosan eredetit beszerezni,kivéve ha lenne reestock az Icons by Bizanc-ban.
2017. aug. 7. 23:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Yeezy meg az ulraboost külön kategória, nem ugyanannak a fogyasztórétegnek készült! Egyébként én a helyedben keresnék valahol egy triple white-t. Az sokkal szebb!
2017. aug. 8. 13:32
 6/6 anonim válasza:

Gondolom már megvetted a cipődet, de ha egyedit szeretnél az nem fog csak így online storeból az öledbe esni. Vagy amcsiból licitek árán, vagy a hivatalos weboldalakon tervezel magadnak cipőt.

És 200€-ért azért találsz / tudsz is magadnak csinálni tényleg egyedi vagy akár névre szóló cipőt is csinálni.

2018. jan. 2. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!