Adidas Ultra Boost vagy Nike Air Max 2017?
Szerintetek melyik a kényelmesebb cipő?
Mostanában a csapból is az folyik, hogy az Ultra Boost a világ legkényelmesebb cipője, az Air Maxról meg szinte alig hallani. Én felpróbáltam cipőboltban egymás után mindkettőt, de nálam abszolút az Air Max nyert. Sokkal kényelmesebb a full légtalpon járni, mint a Boost bogyókon, és az is jó, hogy a cipő felsőrészének is van valamennyi tartása. Mondjuk nekem már korábban is volt hasonló Nike-m (Air Max 2013), és azt is imádtam, Boost talpú cipőm meg még soha, és lehet, hogy ezért vagyok elfogult.
Az, hogy egy kicsit járkálok a cipőboltban, nyilván nem mutatja meg teljesen, hogy milyen lenne, ha egész nap az Ultra Boostban lennék, úgyhogy ha valakinek több tapasztalata van (vagy ideális esetben volt már Boost talpú cipője is ÉS Air Max 2013-2017 közötti sorozatból bármelyik lépője), akkor várom a véleményeket, hogy kinek melyik jön be jobban.
Ja, és az még kimaradt, hogy én mindennapos járkáláshoz keresek cipőt, nem pedig futáshoz!
Nálam a Air Max 90-es a nyerő 😁
Igaz, gondolkodom egy Ultra Booston is...😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!