Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ebben az esős időben ti mit...

Ebben az esős időben ti mit húztok ma föl?

Figyelt kérdés
Szakad az eső és nyári cipőim csak beázósak. Téli balancs ilyenkor nagyon gáz igaz? Bár Budapesten láttam már ilyen időben ilyenkor bakancsba rohangálni embereket. Ti milyen cipőt viseltek ilyenkor illetve van valami kimondott esős szerkótok? Pl. Tényleg ömlik, ilyenkor felvesztek mondjuk egy praktikus sötét nadrágot amin mem látszik úgy az eső? Esőkabátot szoktatok viselni? Kapucni vagy ernyő?
2018. máj. 15. 08:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nyári vászoncipőt (zártat), amit befújok vízlepergető spray-el. Nem gáz a téli bakancs sem egyelőre, de nyáron is lesznek ilyen napok, amikor meleg is társul majd az esőhöz...akkor már szerintem túlzás.

Egyébként meg akárkit, aki a környezetemben tartózkodik :)

2018. máj. 15. 13:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Gumicsizma - komolyan, zuhog az eső, és a bakancsom rövid szárú, ergo két másodperc alatt térdig sáros-vizes lennék.

Na, ne azt a zöld horgászcsizmát képzeljétek el, kék színű, inkább lovaglócsizmához hasonlít.

És pont leszarom, ki néz meg, de nincs kedvem álló nap vízben ácsorogni :D

2018. máj. 15. 14:42
 13/15 anonim ***** válasza:
3 vagyok, 3/4-es naci volt rajtam, elég jól megúszta.
2018. máj. 15. 16:20
 14/15 A kérdező kommentje:

#6 őszinte leszek, van de sajnálom hordani ilyen esős időben, mert drága volt és új is még :D de mára bevállaltam végül,nem ázott át, köszöni jól bírta az esőt.

#7 Mert ha kocsival vagyok én is lazábbra veszem az öltözködést, parkolóházból megyek parkolóházba munkánál, meg egyébként is jobban védve van az ember az időjárástól. Egyébként városban csomó ember van ma is rövidgatya pólóban, én pl. Ha gyalog mennék valahova ilyen időben úgy már fáznék.

Köszi a válaszokat!

2018. máj. 15. 16:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Én tegnap és ma ilyen [link] csizmát, és ehhez [link] hasonló kabátot vettem fel. Esernyő is volt nálam . 26/N
2018. máj. 16. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!