Túlságosan "fagyosszent" vagyok, hogy ma a 15-16 fokos szeles esős időben fáztam kardigánban ballonban?
Figyelt kérdés
A héten egy vékonyabb, de vízálló bokacsizmát fogok felvenni egy [link] kabival, nem akarok megfázni. 25/L2018. máj. 14. 22:13
1/6 anonim válasza:
Beteg vagy szó szerint. Gödöllőn tegnap rovidujjas ruhában megsultem. Mások is hasonlóan voltak öltözve.
Kabát? Csizma?
Jó röhejes leszel. Csak nyugodtan.
2/6 anonim válasza:
Igen, beteg lehetsz, egy kivizsgálás nem ártana
3/6 anonim válasza:
Semmi gond vele. Hideg van, azért ez már olyan idő, hogy a pulcsi nem elég. Én is kabátot veszek, csak nekem nincs ilyen ballonkabatom, hanem szövetkabátot hordok. Alá meg pulcsi természetesen.
4/6 anonim válasza:
Érdekes... én vékony kiskabátban mentem el, meg balerinában - nem esik épp :D -, és nem volt hideg, sőt.
Csak a tetves kabát sajna nem vízálló :/
5/6 A kérdező kommentje:
Kedves 1 válaszoló, én Dunántúlon élek, úgyhogy 14-15 fokban és szélben nem volt melegem. Volt más ember is bokacsizmában, meg melegebb kabátban.Voltak haspólóban is, ő dolguk.
2018. máj. 15. 17:23
6/6 anonim válasza:
Miért betegeztek le valakit, csak mert fázós? Én is az vagyok, télen kb létezni is képtelen vagyok, 25 fok alatt pedig pulcsi nélkül fáznék. Ma bőrkabát, vastag, téli pulcsi és tornacipő volt rajtam, de így is remegtem kb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!