Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ciki ha két...

Szerintetek ciki ha két márkát hordok egy időben?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra,hogy pl adidas futófelső / nike cipő.

Színben passzolnak, csak a kérdés,hogy számotokra mennyire számít ez normálisnak vagy az ellentétjének.

2018. máj. 6. 20:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan szinten a Puma? Nem gyárt olyan minőségű cuccokat? Nem olyanok az illesztések, a szabás, az anyaghasználat?

Vagy csak arra céloztok, hogy kevésbé mainstream és divatos?:) A kettő nem egy...

Előbbi indok elfogadható, utóbbi birka bégetés.

2018. máj. 7. 00:11
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, nekem már sikerült mekis kaját kérni a Burger Kingben (mekisek disznó módon a BK előtti buszmegállóra tették ki a reklámjukat), annál cikibb módon nem lehet összetéveszteni két hasonló márkát :D nekem az illatszerboltnak is mindig Rossmann a szinonimája, mert az volt hamarabbm, leszarom, hogy valójában DM, amiben vagyok éppen.
2018. máj. 7. 02:34
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Hat a puma pont hogy mostansag kezd bejonni divatba. Minden negyedik emberen latok egy puma basket cipot. Rihanna fentyje is hires (USA-ban)
2018. máj. 7. 07:57
 14/15 anonim válasza:
Szerintem nem. Ha színben passzoló az nagyon jó. De ha mind a kettőnek nagy betűvel van a márka úgy ég, kicsit furcsa, de az a lényeg hogy neked tetszen.
2018. máj. 8. 19:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Attól, hogy a Puma "csak" Usain Boltot és a Dortmundot, meg a no-name Arsenalt meg a lúzer Riherongyát szponzorálja, még szerintem nem kellene leírni. Főleg, hogy Forma1-es kollabjaik is vannak. Nekem jóval szimpatikusabb a Nikenál és Adidasnál, főleg, hogy utóbbi kettő erősen bűnrészes abban, hogy a focistafizetések az egekig emelkedtek. Amúgy meg ugyanolyan kínai/vietnami/indonéz az össszes, könnyen lehet, hogy pl. pont ugyanabban a varrodában készül mind a 3 márka, más-más címkével (az eredetiek is, nem csak a hamisítványok).
2018. máj. 9. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!