Az ciki ha Metallica feliratú pólot hordok úgy nem nem szeretem a bandát?
Eléggé gáz amúgy,hogy bandás pólót hordasz,de közben azt se tudod mit vittek végbe,milyenek a számaik.Én 17 évesen mondom,nagy metál és rock rajongóként,még a barátaimra is rászólók,hogy mi az isten gyerekek,ne már.Mondjuk ez a jobbik eset,mert láttam már olyanokat Metallica koncertre menni,amiatt,hogy jajj de szép az Unforgiven meg a Nothing Else Matters.
Ha jól érzed magad benne,akkor én nem gátollak meg benne,hogy hordd.De szerintem elég fura.Legalább a 89-es Seattle-i koncertfelvételt nézd meg,zseniális.Mondjuk a dobos csak egy ici-picit volt beszívva. :D
6-os vagyok,nem tudom amúgy alapjáraton,hogy lány vagy fiú vagy,de ahogyan láttam az női póló,szóval feltételezhetem,hogy lány vagy.
Én se hordom lány létemre a h&m-es Metallica,Maiden pólókat,pedig én hallgatom őket sok éve ,mellesleg egy bandás póló milyen már púder rózsaszínben? :D,ezt akartam hozzá tenni.Plusz ne csodálkozz,ha valaki megkérdezi,hogy melyik a kedvenc albumod tőlük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!